Yaprak Medine 'Son Yaz'da! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,637
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E8qJj9uXMAEy4i3

Yaprak Medine 'Son Yaz'da!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ile Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı diziye Birce Akalay, Yılmaz Bayrakar ve Onur Bay'ın ardından Yaprak Medine dahil oldu.

Son olarak 'Menajerimi Ara'da yer alan Medine, Cemre Sancaktar karakterine hayat verecek ve Akgün’le (Duymaz) yakınlaşacağı iddia ediliyor.

Son Yaz, yeni sezonuyla Eylül'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• İlginç
Reactions: Angelica and Aserat
Diziyi bırakma sebebim olabilir, ancak bu kadar leş bir oyunculuğu olan biri getirilebilirdi.

Ayrıca bu Soner'in de kaç tane kardeşi varmış tüm dizi Sancaktar family ile doldu çok saçma.

Son düzenleme:
E, Kardeşlerim konusunda da gömmüşsün. :A Sanırım Kardeşlerim'i bırakacaktın girseydi eğer oraya. :A
En azından orası garanti, yeteneksizliği sırıtsa bile etki etmez ama hazır zaten bu dizi bu kadar değişiklik yapmışken böyle kötü bir oyuncu almaları kendileri adına iyi olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bu diziden her gün haber gelirken Kırmızı Oda'yla ilgili hiçbir şey yok sinir oluyorum. :( Bu arada kendisi için Kardeşlerim'den daha iyi bir proje seçimi olmuş. Umarım oyunculuğunu da geliştirmiştir yoksa böyle 2. kız rollerinden öteye gidemez. :A

MA'da yeterince ara bozdu şimdi de AkMur'un arasını bozacak belli ki.ss Önce Denizcan şimdi Hafsa. :A

Kardeşlerim'le anlaşamamış demek ki. :A @denizz19 zaten kesin değil demişti şimdi @Aserat düşünsün. :A
Aynen ya sürekli Ahsen-Hafsa kavgası yapılıyordu ve şimdi benzer bir durumu kendi çiftleri yaşayacak olaya gel. :F

Ben kaynağımı gösterdim haber doğru değilse Deniz'in sorunu. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
MA'da yeterince ara bozdu şimdi de AkMur'un arasını bozacak belli ki.ss Önce Denizcan şimdi Hafsa. :A

Kardeşlerim'le anlaşamamış demek ki. :A @denizz19 zaten kesin değil demişti şimdi @Aserat düşünsün. :A
Görüşüldü ama anlaşma sağlanmamış yapılacak bir şey yok. Çakma haberler yapan kişiler de anca asparagas ya da yalan haber diyerek kendi seviyelerini gösterirler :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bu diziden her gün haber gelirken Kırmızı Oda'yla ilgili hiçbir şey yok sinir oluyorum. :( Bu arada kendisi için Kardeşlerim'den daha iyi bir proje seçimi olmuş. Umarım oyunculuğunu da geliştirmiştir yoksa böyle 2. kız rollerinden öteye gidemez. :A

Aynen ya sürekli Ahsen-Hafsa kavgası yapılıyordu ve şimdi benzer bir durumu kendi çiftleri yaşayacak olaya gel. :F

Ben kaynağımı gösterdim haber doğru değilse Deniz'in sorunu. :A
Nasıl bir şans varsa bu kızda iyi dizilere denk geliyor. :A

Deniz “bu ikisimle görüşülüyor ikisinden biri olacak” yazmıştı. :A Onun sorunu değil. :A
Görüşüldü ama anlaşma sağlanmamış yapılacak bir şey yok. Çakma haberler yapan kişiler de anca asparagas ya da yalan haber diyerek kendi seviyelerini gösterirler :A
Aa biliyorum canım zaten bana ilk haberi söylediğinde ikisinden biri olacak demiştin ben de seni savundum. :A
------

Çakma mı. :A O zaman kendine çakma kaynak demiş oluyorsun doğru mu anladım. :A
Sana demiyor be üstte yazan mesajları görmedin mi. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: denizz19 and Aserat

Deniz “bu ikisimle görüşülüyor ikisinden biri olacak” yazmıştı. :A Onun sorunu değil. :A

Aa biliyorum canım zaten bana ilk haberi söylediğinde ikisinden biri olacak demiştin ben de seni savundum. :A
------

Menajeri iyi demek ki DÇD gibi. :A

Ben onu bunu anlamam sonrasında büyük ihtimalle Yaprak Medine olacak da yazmıştı haberi işkembeden sallayıp açmadım sonuçta. :A

Menajeri iyi demek ki DÇD gibi. :A

Ben onu bunu anlamam sonrasında büyük ihtimalle Yaprak Medine olacak da yazmıştı haberi işkembeden sallayıp açmadım sonuçta. :A
Bence Yaprak'ın menajeri yeni projemiz için hazırlıklara başladık diye paylaşım yapınca sen açtın haberi. :A Çünkü Deniz Twitter'da paylaşmadan önce haberi bana söyledi ve iki isimle görüşülüyor ama kesin değil demişti. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: denizz19 and Aserat
Bu kız geçen hafta Menajerimi Ara'dan başka bir diziye "transfer" olmamış mıydı? :D

Dizi iyice leş olmaya hızla gidiyor. Sancaktar ailesi her geçen gün büyüyor ama hâlâ Halil Sadi'den bir haber yok. Bu kızın da tekrar ikinci kız olmayı kabul etmesi garip.

------

:A Aserat'a laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür
Diziyi bırakma sebebim olabilir, ancak bu kadar leş bir oyunculuğu olan biri getirilebilirdi.

Ayrıca bu Soner'in de kaç tane kardeşi varmış tüm dizi Sancaktar family ile doldu çok saçma.
O zaman cuma akşamları evine dönme vakti geldi. :Z

Bu kız geçen hafta Menajerimi Ara'dan başka bir diziye "transfer" olmamış mıydı? :D

Dizi iyice leş olmaya hızla gidiyor. Sancaktar ailesi her geçen gün büyüyor ama hâlâ Halil Sadi'den bir haber yok. Bu kızın da tekrar ikinci kız olmayı kabul etmesi garip.
Ya senin diline düşen de kurtulamıyor küçük şeylere bu kadar takmak sağlıklı değil. :A

:A Aserat'a laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor :A
Ne bileyim be kimden haberi aldığını. :A Tamam suç senin de değilmiş anladık. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
O zaman cuma akşamları evine dönme vakti geldi. :Z

Ya senin diline düşen de kurtulamıyor küçük şeylere bu kadar takmak sağlıklı değil. :A

Ne bileyim be kimden haberi aldığını. :A Tamam suç senin de değilmiş anladık. :A
O ev yıkıldı benim için. :A