Emre Ozansoy
Süper Mod.
Korona var, yurt dışına çıkmam.Paris olsun tmm çok ısrar ettin![]()
Korona var, yurt dışına çıkmam.Paris olsun tmm çok ısrar ettin![]()
Sana bol şans ve sabır diliyorum. Yarıştığın zaman anlarsın ne demek istediğimi.@EmreCan para kazanır, ben reyting kazandırırım diye düşünüyorum.Reyting anlamında bir sıkıntımız olmaz. Hatta programın alacağı en yüksek reytingi bile alabiliriz.
![]()
![]()
@EmreCan umarım beni yanıltmazsın. 😱Sana bol şans ve sabır diliyorum. Yarıştığın zaman anlarsın ne demek istediğimi.![]()
Kasa da şu an için ne kadar para var😉Haklısın. Kasada para kalmayacak böyle giderse😊😁
YOOOOOOOOOOOOOSana bol şans ve sabır diliyorum. Yarıştığın zaman anlarsın ne demek istediğimi.![]()
Mardin'e gidelim hadiKorona var, yurt dışına çıkmam.![]()
Yarışmacılar arasında adın yok ta ondan sordum.Evette ne zaman bilmiyorum![]()
Bana güven miyor musun??
Biletler sendenNe güzel olur.![]()
Bakarız duruma göre, güzel bir para kazanalım da.Biletler senden![]()
Sana anlatamadım galiba bu @Cervantes şuan sazan avına çıkmış seni avlıyo ama sen hala uyuyorsun...@Cervantes kendinden çok emin konuşuyor. Şüphelenmedim değil.![]()
Sunucuya bak? Sunucu sunucu değil, AKREP.Yarışmada olay çıkarttırıp hepinizi adli kontrol şartıyla serbest bıraktırıcam, sonra gidersiniz Paris'e, Nevşehir'e, Kırşehir'e.![]()
Bir yerde @EmreCan 'ın ismi geçiyorsa olaya hep şüpheyle yaklaş, sana dost tavsiyesi.@Cervantes kendinden çok emin konuşuyor. Şüphelenmedim değil.![]()
Uykudan daha yeni uyandım, sonra detaylı okurum. Ama @Cervantes yapmaz öyle bir şey, sen de onun bahsettiği gibi değilsindir ama bilmiyorum.Sana anlatamadım galiba bu @Cervantes şuan sazan avına çıkmış seni avlıyo ama sen hala uyuyorsun...![]()
Git ve tekrar uyuUykudan daha yeni uyandım, sonra detaylı okurum. Ama @Cervantes yapmaz öyle bir şey, sen de onun bahsettiği gibi değilsindir ama bilmiyorum.![]()