= Ben 😊😁Genelde ucuz olduğu için BİM ama param olduğu zaman ve paralı olsam Migros’tan şaşmam.
Migros pahalı evet.Genelde ucuz olduğu için BİM ama param olduğu zaman ve paralı olsam Migros’tan şaşmam.
Sen n ?
Bende BimBİM e de girerim ama nadir a 101'i daha cok tercih ediyorum hiç olmazsa orada bildiğim markalar oluyor😉
Bende migrosçuyum ama bim daha ucuz olduğundan onu da tercih ediyorum. (A101 sevmiyorum ama bilmiyorum neden🤔Migros pahalı evet.
------
Sen n ?
Bimi bende tercih ederim.Migros galiba zenginlerin işiBende migrosçuyum ama bim daha ucuz olduğundan onu da tercih ediyorum. (A101 sevmiyorum ama bilmiyorum neden🤔
Evet ya migros lüsk bizim buralarda Hatipoğlu market var o ondan da pahalı😉Bimi bende tercih ederim.Migros galiba zenginlerin işi
Neler mesela ?BİM'in Migros hariç diğerleriyle arasında fiyat yönünden çok bir fark yok ama kalite olarak önde. Yakınımda Migros olmadığı için ihtiyaç duymuyorum da çok değişik şeyler var, orası da tercihim olurdu.
AbowwEvet ya migros lüsk bizim buralarda Hatipoğlu market var o ondan da pahalı😉
Ya bu çikolatalar ve aklıma gelmeyen bir sürü abur cuburlardan değişik değişik şeyler varmış, pahalıdır ama herhalde.Neler mesela ?
Aynen pahalı MİGROS tercihim değildir.Ya bu çikolatalar ve aklıma gelmeyen bir sürü abur cuburlardan değişik değişik şeyler varmış, pahalıdır ama herhalde.
De me laa öyle içim ezildi vallaYa bu çikolatalar ve aklıma gelmeyen bir sürü abur cuburlardan değişik değişik şeyler varmış, pahalıdır ama herhalde.
Benimde ya, çok denemek istiyorum. Yalnız eğer bir gün Migros'a ayak basarsam paraya kıyıcam.Bim , A101, Şok ve Pehlivanoğlu
Migros aşırı pahalı olduğundan tercih etmem ayrıca şehir içindekiler küçük olduğundan ilgimi çeken bi market değil 5Mlisi ise gezmeye bayıldığım yer
------
De me laa öyle içim ezildi valla
File markette vardı careforsa mı neBim , A101, Şok ve Pehlivanoğlu
Migros aşırı pahalı olduğundan tercih etmem ayrıca şehir içindekiler küçük olduğundan ilgimi çeken bi market değil 5Mlisi ise gezmeye bayıldığım yer
------
De me laa öyle içim ezildi valla
Evet Carrefoursa galiba Manisa da yokFile markette vardı careforsa mı ne
Burdada yok zatenEvet Carrefoursa galiba Manisa da yok
Senin memleket neresi 😉Burdada yok zaten
Kastamonu abla ama nerde oturduğumu söylememSenin memleket neresi 😉