Ben aldığım paraya bakıyorum sadece, geri hiçbir işe karışmıyorum
Sende haklısınBen aldığım paraya bakıyorum sadece, geri hiçbir işe karışmıyorum![]()
Sen beni tek anlarsın @Dosi . İsimiz zor. Acaba soruları daha mı zorlaştırsak.Sende haklısınyarışmacı 10 bin mi almış, 1.000.000 'mu almış umrunda olmaz
![]()
Zorlaştır. 250 bin hemen 2. Yarışmada çokSen beni tek anlarsın @Dosi . İsimiz zor. Acaba soruları daha mı zorlaştırsak.
Haklısın. Kasada para kalmayacak böyle giderse😊😁Zorlaştır. 250 bin hemen 2. Yarışmada çok![]()
O kadar spoi de vermedim halbuki nasıl oldu anlamadımGençler dışarıda olduğum için katılım gösteremedim ama gördüğüm kadarıyla bu kendini 1.90 sanan gudubet sunucu patronu zora sokmuş...@slhttnmtl @Mircan Saye @Emre Ozansoy @Zeyno
Olm 250 bin nedir... hiç @Dosi ve @xdragxx dan ders almadın mı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@781Ens Tebrikler çok iyi para ile dönmüşün yarışmadan; gerçek hayatda da başarılı olmanı dilerim.
@Çiğdem Kızzz... iyi çalış genel kültür sorusu sende,yorma beni bende balık hafıza var soruya bakar sonra sana bakar soruyu unutuveririm![]()
İlk 6 7 sayfaya göz gezdirsen anlarsın.
@Çiğdem ile ortak yarışacağız o hafta orda ol...arada akvaryuma yem atıp; ağaca fındık sallarsınŞimdi anladım, sallayacağız yani.@slhttnmtl
Güzel sallama yapacaksın, tutacak.Şimdi anladım, sallayacağız yani.@slhttnmtl
Ya 7 soru işte dur bakıp yazıyım.
Tam olarak bu.Güzel sallama yapacaksın, tutacak.![]()
16 ms olmaz mı?