M TV slhttnmtl ile Bul Bakalım - 2. Bölüm - Yarışmacı: 781Ens | 250.000 TL

Sizce 781Ens Kaç Etapta Doğru Cevabı Bulacak?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Gençler dışarıda olduğum için katılım gösteremedim ama gördüğüm kadarıyla bu kendini 1.90 sanan gudubet sunucu patronu zora sokmuş...:F:F:F @slhttnmtl @Mircan Saye @Emre Ozansoy @Zeyno

Olm 250 bin nedir... hiç @Dosi ve @xdragxx dan ders almadın mı :A :A :A :A :A :A

@781Ens Tebrikler çok iyi para ile dönmüşün yarışmadan; gerçek hayatda da başarılı olmanı dilerim.

@Çiğdem Kızzz... iyi çalış genel kültür sorusu sende,yorma beni bende balık hafıza var soruya bakar sonra sana bakar soruyu unutuveririm :A:A:A

Gençler dışarıda olduğum için katılım gösteremedim ama gördüğüm kadarıyla bu kendini 1.90 sanan gudubet sunucu patronu zora sokmuş...:F:F:F @slhttnmtl @Mircan Saye @Emre Ozansoy @Zeyno

Olm 250 bin nedir... hiç @Dosi ve @xdragxx dan ders almadın mı :A :A :A :A :A :A

@781Ens Tebrikler çok iyi para ile dönmüşün yarışmadan; gerçek hayatda da başarılı olmanı dilerim.

@Çiğdem Kızzz... iyi çalış genel kültür sorusu sende,yorma beni bende balık hafıza var soruya bakar sonra sana bakar soruyu unutuveririm :A:A:A
O kadar spoi de vermedim halbuki nasıl oldu anlamadım :A

Bu arada söylemeyi unutmuşum daha fazla unutmadan yazayım, sırf o ilkbahar muhabbeti yüzüden cevaba ilkbahar yazmışım, sonuçları kontrol ederken değiştirdim. :A @Emre Ozansoy

Ben formatı hala anlamadım. Biri cahilliğime verip bana anlatsın. :A @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Ya 7 soru işte dur bakıp yazıyım. :A

İlk etapta 2, 3, 4, 5 ve 6. etaplarda toplam kaç doğru yapacaksın onu tahmin ediyorsun. :A

İkincide kırmızı ve mavi kartlardan birinin arkasında 10 puan var ve sende hangisinde 10 puan var onu bulmaya çalışıyorsun. :A

Üçüncüde 3 tane anahtarın var ve hangi anahtar kapıyı açacak onu tahmin ediyorsun.

Dördüncüde mevsimlerden birinin arkasında ünlü bi oyuncu var ve sen hangi mevsimin arkasında onu tahmin ediyorsun.

Beşincide o oyuncu hangi dizide oynamadı onu tahmin ediyorsun.

Altıncıda 1'den 10'a kadar sayıların içinden 3 sayı seçiyorsun, eğer seçtiklerinin birisinin arkasında 10 varsa 10 puan kazanıyorsun yoksa 5 kuruşsuz bye bye diyoruz. :A

Son etapta bir kart söylüyorsun ve arkasında 10 varsa 10, 20 varsa 20 puan kazanıyorsun.

En açık haliyle böyle oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem