- Reaksiyon puanı
- 41,081
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
İyi en azından bir üstü değil şanssızlık olurdu çünkü
İyi en azından bir üstü değil şanssızlık olurdu çünkü![]()
GOAT çünkü Neymar'ın teklifini reddedip ilk numarasını almış. Sizin apaçi gibi böyle saçma egoları yokHa ha GOAT denen adama 30 numara vermişler.![]()
Çünkü artık Neymar'dan bile iyi olmadığının kendi de farkında. Formanın ağırlığının altında ezilmek istememiş.GOAT çünkü Neymar'ın teklifini reddedip ilk numarasını almış. Sizin apaçi gibi böyle saçma egoları yok![]()
FIFA Messi ise PES Ronaldo'dur.Ha ha GOAT denen adama 30 numara vermişler.![]()
Peki öyle olsunÇünkü artık Neymar'dan bile iyi olmadığının kendi de farkında. Formanın ağırlığının altında ezilmek istememiş.![]()
Saf yetenek olarak da Messi daha üstün ve en iyisi. Ronaldinho estetik olarak en iyisi.FIFA Messi ise PES Ronaldo'dur.
Herkes FIFA'nın PES'ten daha kaliteli olduğunu bilir...
Messi çok daha üstün bir isim saf yetenek olarak Ronaldo'dan. Yani hazır yakalamışken söyleyeyim dedim, tartışmaya bile açık değil hatta
Hatta Messi gelmiş geçmiş en iyisi olabilir kariyer ve istikrar olarak da, bu üst düzey yeteneğinin hakkını verdiği için.
Ama bana göre Ronaldinho saf yetenek olarak Messi'nin üstündeydi... Ama profesyonel değildi işte, mental olarak kafasını full futbola verebilseydi çok farklı şeyler konuşuyorduk...
Bilemiyorum bana göre Ronaldinho yetenek olarak daha iyi geliyor ama zaten uzatılacak bir kıyas yok çünkü Ronaldinho'nun kariyeri pek uzun sürmedi o yüzden gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diyemeyiz zaten.Peki öyle olsun
------
Saf yetenek olarak da Messi daha üstün ve en iyisi. Ronaldinho estetik olarak en iyisi.
Peki öyle olsun.FIFA Messi ise PES Ronaldo'dur.
Herkes FIFA'nın PES'ten daha kaliteli olduğunu bilir...
Messi çok daha üstün bir isim saf yetenek olarak Ronaldo'dan. Yani hazır yakalamışken söyleyeyim dedim, tartışmaya bile açık değil hatta
Hatta Messi gelmiş geçmiş en iyisi olabilir kariyer ve istikrar olarak da, bu üst düzey yeteneğinin hakkını verdiği için.
Ama bana göre Ronaldinho saf yetenek olarak Messi'nin üstündeydi... Ama profesyonel değildi işte, mental olarak kafasını full futbola verebilseydi çok farklı şeyler konuşuyorduk...
Evet aynen PL tarihinin en golcü ismi Aguero da Messi'den iyiydi zaten...Lionel Messi'nin bu tercihi zaten direkt ekonomik nedenden dolayı oldu. Ligue 1'de rekabet ortamı sıfır. PSG'nin oyuncu kadrosundaki kalite, Ligue 1'deki hiçbir takımda yok. Haliyle rekabet ortamı da yok. Messi rekabet seviyorsa eğer, Premier Lig'e gitmeliydi. Ronaldo için de aynı şey geçerli, Serie A'da da tam anlamıyla rekabet ortamı yok. Juventus ön planda, işte geçen sezon İnter şampiyon olabildi ancak. Keşke Messi City'e, Ronaldo United'a gitse. İşte bunun adı rekabet ortamıdır. Premier Lig ise ne Ligue 1 gibidir, ne de Serie A gibidir, hiçbir şekilde bilienemez kimin şampiyon olacağı.
Keşke Messi ve Ronaldo'yu Premier Lig'de izleyebilseydik. İstedikleri kadar istatistik yapsınlar, lig ve takım olarak düşününce boşa. En büyük başarı, Premier Lig üzerinden istatistik üretmektir. La Liga'da da tam anlamıyla rekabet ortamı yoktu ama en azından Barcelona, Real Madrid ve kimi zaman da Atletico Madrid arasında geçiyordu yarış. İki oyuncu için de rekabet ortamının olmadığı bir ortamda geçecek yarış, Messi de rekabet ortamının olmadığı bir takıma gitti.
Hı hı evet alamayacak kesin... Mayıs'ta ağlayacaksın, yazın da dünya kupasını alacak, 8. Ballon dor 2022'de gelecek... Sen de anca izleyecek ve sinir olacaksın. Kuduracaksın...Messi'nin bu çöp ligde ne yaptığı beni hiiç ilgilendirmiyorGetirin oradan Angers de Messi abim şov yapıp mutlu etsin sevenlerini
Önemli olan ŞL'de ne yapacağı. İstediğin kadar yıldızları topla, orada ne olacağının garantisi yok. Messi PSG ile de alamayacak ŞL'yi, aha da buraya yazıyorum![]()
Yok beee onun neyine cevap vereyim... Mantık dahilinde olmayan büyük bir hater'ın mesajlarına cevap verecek değilim...Utku yoldaşımız ardı arkasına fırlatmış zehirli okları sayın Gs’li dostum.Hayır işin kötüsü başta @MEnes olmak üzere tüm Messi’ciler delirecek şimdi, sağa sola uzun uzun mesajlar yazmaya başlayacaklar.
![]()
Tarihin gelmiş geçmiş en iyisi ilk günkü heyecanına geri dönüş yapıp 2004 2005 yıllarında giydiği 30 numaralı formayı almış... İşte bu tam olarak yeni bir maceraya adım attığının ve futbola duyduğu tutkunun hala ne kadar yoğun olduğunun göstergesi... Müzikle birlikte sanki bir dizi fragmanı izlercesine bir hava verilmiş. 2021/22'nin ne denli çılgın olabileceğinin HYPE'ını yüklemişler... Ben şuan moda girdim... MESSI yıllar sonra kaliteli bir kadro ile ŞL için savaşacak konumda ve kazanma olasılığı oldukça yüksek... Önce ŞL sonra da WC için son bir şarkı istiyoruz senden KRAL'ım...
FIFA'da PSG'yi almasın söyle de, haksız rekabet çünküŞuan futbol antrenmanına gitti. Döndüğünde alırım fikrini![]()
Biz daha konuşmadıkFIFA'da PSG'yi almasın söyle de, haksız rekabet çünkü![]()
Bir ay önce Copa America finalinde Neymar en son ağlıyordu.Çünkü artık Neymar'dan bile iyi olmadığının kendi de farkında. Formanın ağırlığının altında ezilmek istememiş.![]()
Konuşunca çıtlat bari bu konudan durduk yere merakım çatladı gereksiz yereBiz daha konuşmadık![]()
Her büyük yıldızın kötü günleri olabilir.Bir ay önce Copa America finalinde Neymar en son ağlıyordu.![]()
"Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ama en sevdiğim Mbappe, sonra Messi"Konuşunca çıtlat bari bu konudan durduk yere merakım çatladı gereksiz yere![]()
![]()