- Reaksiyon puanı
- 40,229
- Puanı
- 1,060
Ne duruyorsun? ikisinden birinin yerine geçte görelim marifetlerini8 kutu ve 1 saat, fena değil mi? 😱 20 bilemedin 30 dakikada halledilecek bir şey.![]()
Ne duruyorsun? ikisinden birinin yerine geçte görelim marifetlerini8 kutu ve 1 saat, fena değil mi? 😱 20 bilemedin 30 dakikada halledilecek bir şey.![]()
aslında küçük hissediyorum dedi ama ben @bazinga kutusu diyorum ve son kararım.Yok kaçırdık Özgür'ü![]()
1 saat 45 veya 1 saat 50 dakika sürüyor.Niye 5 saat sürüyor o zaman![]()
Doğrudur takip etmediğim için 5 saat sandım1 saat 45 veya 1 saat 50 dakika sürüyor.![]()
Versinler yapayım.Ne duruyorsun? ikisinden birinin yerine geçte görelim marifetlerini![]()
Belli takip etmediğin.Doğrudur takip etmediğim için 5 saat sandım![]()
İşte hep böyle yapıyorBöyle karar değiştiren bir yarışmacı daha görmedim yoook artıııkk
@bazinga kutusunda 200 TL vardıSon 6 kutuya gidiyoruz.
Son kararım dediği için de elden bir şey gelmiyorİşte hep böyle yapıyor![]()
O da forumda değil maalesef onun da görüşünü alamayacağız..@Turkuazz elenmesine üzüldüm ianılmaz naif biri kutusununda en kötü sarı olduğunu düşünüyorum.
@The_Erinch ,@The_Erinch konunun başında doğum tarihini tam olarak yazmıştın sanki ama aklımda kalmamışDoğum günün ne zamandı ordan bir çıkarımda bulunabiliriz
------
Son kararım dediği için de elden bir şey gelmiyor![]()
@Turkuazz kutusunda sarı olabilir.Edit: 5 Temmuzmuş zaten 5'i açtık
Peki uğurlu bir sayın var mı @The_Erinch
------
O da forumda değil maalesef onun da görüşünü alamayacağız..
Belkiiii de@Turkuazz kutusunda sarı olabilir.![]()
O yüzden son kararım 20 ve @Gerekli24Belkiiii deTurkuazz'ın kutuları genelde orta karar oluyor gibi zaten öyle bir hava verdi
![]()
@The_Erinch konunun başında doğum tarihini tam olarak yazmıştın sanki ama aklımda kalmamışDoğum günün ne zamandı ordan bir çıkarımda bulunabiliriz
------
Son kararım dediği için de elden bir şey gelmiyor![]()
Klasik oDoğum tarihi şeysinide hiç unutmuyon he![]()
@Dosi bu ne skljgjklsgjkljklsjklgkljsklO yüzden son kararım 20 ve @Gerekli24
@Gerekli24 Teşekkürler ruhun yetti ❤️Klasik o
------
@Dosi bu ne skljgjklsgjkljklsjklgkljskl
@Gerekli24 kutusunda 1 TL vardı. Totem yapıyorsan güzel totem
Teklife son 5