Sus sıpa tüm sırlarımızı dökcen ortaya
Sus sıpa tüm sırlarımızı dökcen ortaya
Ben iyi hissediyorum demedim ama bana kızmazsın dedim ve kızmadın demi..@Tolstoyevski 500bin dedi laaa 🙄🙄🙄🙄
aaa elektirikler kesildi resmen sunucu gitti ayol @DosiArkadaşımın pcsine virüs girmiş. Onun pc'sine girip düzeltmem lazım çok acil işim çıktı kusura bakmayın.
Kız haftalardır var program. Daha kutu numaranı öğrenmedin mi :eeksen hep 6 numarasın
![]()
Hocam sular gitti ödevi yapamadım bahanesi aklıma geldiArkadaşımın pcsine virüs girmiş. Onun pc'sine girip düzeltmem lazım çok acil işim çıktı kusura bakmayın.
Hamdiye tekme tokat dal benceYokkk yaaa moral niye bozayımmm Hamdiye ben çek yazacam bana büyük teklif etsin diye 🤭🤭🤭🤭🤭 @EmreCan @slhttnmtl @Angelica Ne hissediyorsunuz?
Yok biz 2 kişiyiz. Arada yaparız böyleaaa elektirikler kesildi resmen sunucu gitti ayol @Dosi![]()
Yokkk yaaa moral niye bozayımmm Hamdiye ben çek yazacam bana büyük teklif etsin diye 🤭🤭🤭🤭🤭 @EmreCan @slhttnmtl @Angelica Ne hissediyorsunuz?
Ha bilemedimGız o anlamda sormadım sanırım @The_Erinch abimde yanlış anladı abim sıralamaya koydum kutularımı dedi ya benimkini kaçıncı sıraya koydun anlamda sordum![]()
Geçici olarak@Dosi diğer suratsız sunucu gitti mi 🤭🤭😁😁
@slhttnmtl fikrini alalım11 demek istiyorum ben @slhttnmtl
Kurayı ben çektim ve tamami ile sistem. Asla böyle mantık aramayınYane bu adam 2 500binide yanyana koymamıştır 🤦♂️ umarım