Emre Ozansoy
Moderatör
İstanbul'da öyle bir şeye imkan yok. İki dozda olsan, üç dozda olsan takmaya devam...Ben ikinci doztan sonra bıraktım
İstanbul'da öyle bir şeye imkan yok. İki dozda olsan, üç dozda olsan takmaya devam...Ben ikinci doztan sonra bıraktım
Çok biliyorsun sen.
Sinovac a güvenme bence @Çiğdem2 olacan sonra her sene düzenli bakımlı ev hayvanları gibi
Bizde ezelden beri öyleydi zaten.Maskesiz dolasmayı özlemişim artık market vsyle bir yere girmedikçe sokakta maske takmıyorum @Emre Ozansoy @pompy @kerem @xemrexxx
Yakında gelir yasaklar rüyamda gördüm aşı olmayanlaraBizde ezelden beri öyleydi zaten.
Kötü bir şey olmaz umarım bizlere.Milleti alaman asısı yaptırıyorsun kendin olmuyorsun kalp kırızı onlar geçirsin @serhatt
------
Oda güvenilir
Varyantı Korona virüsünün @Çiğdem
Olmaz inş cnm ne aşısı fark etmiyor aslında hepsi koruyor en azından piskolojik olarak rahatlıyoruz virüse yakalanma şeyini kafamızdan atıp ama yinede tedbir lazım kolonya gibiKötü bir şey olmaz umarım bizlere.
Yine de kesin çözüm değil ki aşı.Olmaz inş cnm ne aşısı fark etmiyor aslında hepsi koruyor en azından piskolojik olarak rahatlıyoruz virüse yakalanma şeyini kafamızdan atıp ama yinede tedbir lazım kolonya gibi
Bugün Aşı kartı zorunluğu gelebilirHayır korkuyorum.
Eğer aşı olunmazsa mutasyon olacak ve bu yeni aşılar demekYine de kesin çözüm değil ki aşı.
İşte tedbirleri bırakmamaız lazım @pompy dediği gibiYine de kesin çözüm değil ki aşı.
@serhattGelsin.
Aşı olmayanlar arkadaşımla yasaklar gelmeden buluşabilirsem yoksa buluşamıcağım @Emre Ozansoy @serhattİstanbul'da öyle bir şeye imkan yok. İki dozda olsan, üç dozda olsan takmaya devam...