Emre Ozansoy
Moderatör
Evet, BioNTech oldum. Haftaya pazartesi 2. dozumu oluyorum.Çok istersem gizlice evlenirim, çare çok.
------
BioNTech ol demiştim dinlemedi beni. İnşallah Emre BioNTech olmuştur.
Evet, BioNTech oldum. Haftaya pazartesi 2. dozumu oluyorum.Çok istersem gizlice evlenirim, çare çok.
------
BioNTech ol demiştim dinlemedi beni. İnşallah Emre BioNTech olmuştur.
Kesinlikle.@kerem yüzünden senaryona bakamıyoruz az bile yapıyorsun alamancıya @Emre Ozansoy @eskici @serhatt @xemrexxx
Biraz Uzun bekledin ne yapıyım Arka sokaklar taktiği buEvet, BioNTech oldum. Haftaya pazartesi 2. dozumu oluyorum.
Amin.
Kim uzun bekledi?Biraz Uzun bekledin ne yapıyım Arka sokaklar taktiği bu
Sen olmusmuydun aşı pompy takıntılıKesinlikle.
Yakında Almancayı söküyorsun o zaman.Evet, BioNTech oldum. Haftaya pazartesi 2. dozumu oluyorum.
İnşallah.Yakında Almancayı söküyorsun o zaman.
Olduk ayol kaç kere olucaz.Sen olmusmuydun aşı pompy takıntılı
2 olacan sonra her sene düzenli bakımlı ev hayvanları gibiOlduk ayol kaç kere olucaz.
Hadi oradan be.2 olacan sonra her sene düzenli bakımlı ev hayvanları gibi
Sadece bu gördüğüm ufak bir rüyayı senaryo haline getirdimOlduk ayol kaç kere olucaz.
İyi yaptın.Sadece bu gördüğüm ufak bir rüyayı senaryo haline getirdim
Maskesiz dolasmayı özlemişim artık market vsyle bir yere girmedikçe sokakta maske takmıyorum @Emre Ozansoy @pompy @kerem @xemrexxxHadi oradan be.
Ben tatilde hiç takmadım.Maskesiz dolasmayı özlemişim artık market vsyle bir yere girmedikçe sokakta maske takmıyorum @Emre Ozansoy @pompy @kerem @xemrexxx
Yaklaşık 1 ay maskesiz dolaştım Kayseri'de, ne güzeldi.Maskesiz dolasmayı özlemişim artık market vsyle bir yere girmedikçe sokakta maske takmıyorum @Emre Ozansoy @pompy @kerem @xemrexxx
Ali Ozan Amir @pompy seni bir görürseBen tatilde hiç takmadım.
Ben ikinci doztan sonra bıraktımYaklaşık 1 ay maskesiz dolaştım Kayseri'de, ne güzeldi.