Demek ki cast değildir.Umutcanı Müge Alır sandım FOX daha önce davrandı.İntihar eden kız haberlerde duydum onuda ele aldılarAynen o vardı, onu kapatınca da cuma günü 18 yaşındaki intihar eden kızı ele alıyorlardı.
Demek ki cast değildir.Umutcanı Müge Alır sandım FOX daha önce davrandı.İntihar eden kız haberlerde duydum onuda ele aldılarAynen o vardı, onu kapatınca da cuma günü 18 yaşındaki intihar eden kızı ele alıyorlardı.
Senin kulağın bunun bağırmalarını kaldırıyor muSahte Gelin Melisa konusuyla izlemiştim Didemi @Doğan![]()
![]()
Gerisini bilmiyorum kız tüm türkiyeyi dolandırmıs @serhatt a meslek
![]()
![]()
@xemrexxx @kerem @slhttnmtl @Alos @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch
ben saf cinayet konuları izleyemiyorum öyle şeyler bana gelmiyor ama dolandırıcı sahte gelin olayları olursa bakıyorum onuda sadece show yapıyor diğerleri sadece cinayet işşliyorSenin kulağın bunun bağırmalarını kaldırıyor mu![]()
Bunu da izlemeye bir başlayınca insan kendini kaptırıyorben saf cinayet konuları izleyemiyorum öyle şeyler bana gelmiyor ama dolandırıcı sahte gelin olayları olursa bakıyorum onuda sadece show yapıyor diğerleri sadece cinayet işşliyor@Doğan
Eminim Serhat kitabını yazarSahte Gelin Melisa konusuyla izlemiştim Didemi @Doğan![]()
![]()
![]()
![]()
O yurt dısına açılır
Olayı bol maşallah
Bu kızı ben tuttum.Sahte Gelin Melisa konusuyla izlemiştim Didemi @Doğan![]()
![]()
![]()
![]()
Herkesi evlenelim diye düğün falan yapıp sonra paraları alıp kaçıyormuş tam senBu kızı ben tuttum.![]()
Aldığı paraları bana getirdi.
Bunları tek tek hapise attılar dideme diyelimde son halka senide atsınlarAldığı paraları bana getirdi.![]()
Ben muafım bir halt yapamazlar.Bunları tek tek hapise attılar dideme diyelimde son halka senide atsınlar![]()
![]()
![]()
Hapisten muaf nasıl olunuyor beeBen muafım bir halt yapamazlar.![]()
Senin aklın ermez. .ssHapisten muaf nasıl olunuyor bee![]()
![]()
![]()