Yeme-İçme Cacık

Gerekli24

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,412
Puanı
710
Genel olarak yoğurt su ile salatalığın birleşimi bir meze diyebiliriz. Lakin sarımsak nane keklik yeşil soğan gibi zevkinize uygun bir çok şey katabilirsiniz. Türk kültüründe de bayağı yeri olduğunu söyleyebiliriz. Soğuk içmek özellikle yaz aylarında yemeğin yanına iyi gidecektir. Ama boğaz ağrısına karşı aşırıya kaçmamakta fayda var.

images - 2021-08-10T014706.912.jpeg

Severim :A
Bazen salatalığı doğrarım, bazende rendelerim. Üzerine nane döküp afiyetle yerim :A

• Harika
Reactions: Gerekli24
Bayılıyorum desem yalan olacağını hiç zannetmem, yemeği bitiremesem bile cacığı bitirmeden sofradan kalkmam. :A Genelde sade yiyorum ama aklıma esince naneli de yiyorum. İkisi de harika. :A

• Harika
Ben çok kullanırım yemeğin yanında ama genelde basit şekilde yoğurt su salatalık olarak kullanırım.
Katı olması tercihim. Daha doyurucu oluyor :A bizim burada kutuda satılır yoğurt yani süt kutusu gibi ve yoğurtlar biraz sıvıdır. Çok az su ekleyerek işimi görüyorum :A

• Beğendim
Bir anda ödüm koptu konu silindi sandım @Dosi :A
------

Katı olması tercihim. Daha doyurucu oluyor :A bizim burada kutuda satılır yoğurt yani süt kutusu gibi ve yoğurtlar biraz sıvıdır. Çok az su ekleyerek işimi görüyorum :A
Ben genelde ne çok katı ne çok sulu orta seviyorum daha çok. Tuzlu daha da çok seviyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir anda ödüm koptu konu silindi sandım @Dosi :A
------

Ben genelde ne çok katı ne çok sulu orta seviyorum daha çok. Tuzlu daha da çok seviyorum :A
Ufak çaplı şok için kusura bakma :A :A

Yoğurt ve sarımsak oldu mu tuzsuz olmaz tabiki :A gece gece canım çekti ama salatalık yok :A burada kilo değil tane alıyoruz :F

• Güldürdün
Ufak çaplı şok için kusura bakma :A :A

Yoğurt ve sarımsak oldu mu tuzsuz olmaz tabiki :A gece gece canım çekti ama salatalık yok :A burada kilo değil tane alıyoruz :F
Evet orası pek meyve yetiştirmeye uygun değil ne yazık ki :( Benim de çekti aklıma geldi konusunu açayım dedim sen ayrandan bahsedince :A

• Güldürdün
Evet orası pek meyve yetiştirmeye uygun değil ne yazık ki :( Benim de çekti aklıma geldi konusunu açayım dedim sen ayrandan bahsedince :A

Bu sabah burda bir konu açacaktım, yüksek ihtimalle nerdeyse kimsenin bilmediği bir şey ve kendi çektiğim fotoyu arayayım derken o an pat diye hafıza kartım bozuldu :/ bir PC'de deneyeceğim fırsat bulunca.
O konuyu açarım bir gün :A zamanında bahsetmiştim o an sohbet ettiklerim yadırgamıştı :A (iyice merak et :A )

• Güldürdün
Bu sabah burda bir konu açacaktım, yüksek ihtimalle nerdeyse kimsenin bilmediği bir şey ve kendi çektiğim fotoyu arayayım derken o an pat diye hafıza kartım bozuldu :/ bir PC'de deneyeceğim fırsat bulunca.
O konuyu açarım bir gün :A zamanında bahsetmiştim o an sohbet ettiklerim yadırgamıştı :A (iyice merak et :A )
Bari açtığın zaman bu o konuydu de ki merakım o zaman gitsin :A

• Güldürdün
Bari açtığın zaman bu o konuydu de ki merakım o zaman gitsin :A
Bir kaç güne açarım :A açtıktan 1 saat sonra yorum yazabiliyoruz kimse yazmazsa. Ozaman etlket ederim :A kendi fotomu ayarlayamayacağım gibi. İnternette de iyisini bulamadım. Ayarlamaya çalışırım birşeyler :A

• Güldürdün