Bu gece yoksa elensin en iyisi.Eleneceğini hissetmiş, ondan girmiyor sanırım.@denizz19
Bu gece yoksa elensin en iyisi.Eleneceğini hissetmiş, ondan girmiyor sanırım.@denizz19
Sen o zamana kalırsan gönderirsin
Çiğdem hanım ecünnü ecünnü diye bir şekilde yolunu bulmuş ama ben ve güzel stratejilerim varken zorGeçen sezon ilk hafta elemiştik ne güzel, bu sezon çorap ördü resmen başımıza.@slhttnmtl
Verdim verdim de o bile çok sana.O ecünnü seni yollamadan bir yere gitmeyecek.Tabi bu klibi kullanmazsan
![]()
------
Bende haftayaya kadar seni sevmiyorumKesin 3-5 falan bir şeyler verdin o zaman
![]()
Benim hakkım anlı şanlı 14, zevkleri olanlar vermiştir merak etmeVerdim verdim de o bile çok sana.![]()
Gideyimde bitki çayı yapayım ben
Bensiz tabi mesaj sayısı düşer doğruİyi ki geldin.![]()
İftira. Sen beni, ben seni çok seviyoruz. O yüzden söylemiştim.Bensiz tabi mesaj sayısı düşer doğru![]()
Canım sunucumsum, geçen haftaki faciadan sonra harikalar yaratmışsınSunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz.
14p) Mor ve Ötesi
14p) Hadise
14p) Model
14p) maNga
12p) Tarkan
12p) Teoman
12p) Serdar Ortaç
12p) Tuğba Yurt
10p) İzel
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
8p) MFÖ
8p) Pinhani
4p) Merve Özbey (Sonunu getirene kadar çok zor dayandım. Bu ne?)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ben ve kaliteli oylarım.Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz.
14p) Mor ve Ötesi
14p) Hadise
14p) Model
14p) maNga
12p) Tarkan
12p) Teoman
12p) Serdar Ortaç
12p) Tuğba Yurt
10p) İzel
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
8p) MFÖ
8p) Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
MİLENYUMUN İLK HİTİne bu puan??? @keremSunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz.
14p) Mor ve Ötesi
14p) Hadise
14p) Model
14p) maNga
12p) Tarkan
12p) Teoman
12p) Serdar Ortaç
12p) Tuğba Yurt
10p) İzel
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
8p) MFÖ
8p) Pinhani
Serdar Beyin de antisi çok demiştik. @Çiğdem de kendine çok güvenmesin. Hepiniz tehlikedesiniz.![]()
Biz her hafta hazırız zaten hava hoşGideyimde bitki çayı yapayım ben![]()
![]()
![]()
![]()
Çocukluğumun şarkısı aslında ama çok basit geldi tam veremdim.MİLENYUMUN İLK HİTİne bu puan??? @kerem