Kabulüm...Yusuf Çim. Her dizisi tutan eleman. @Emre Ozansoy
Kabulüm...Yusuf Çim. Her dizisi tutan eleman. @Emre Ozansoy
Galiba @Emre Ozansoy ı kovup @EmreCan ı alacaz yardımcılığa @keremAa terbiyesiz çıplak çıplak geziyor 😱 Bir de benim terbiye abidesi Hadise'me bak
Ay ne Yusuf Çim'i. 😱 Hasan Denizyaran kendisi. @slhttnmtl @xemrexxx @cookies @ÇiğdemYusuf Çim. Her dizisi tutan eleman. @Emre Ozansoy
Atletler suya mı düştü, gencecik kızlar var burda ayıp 😡Bu sıcak havada ne yapayım? 😱
Seçeceğin şarkıcı ve şarkılarda yardımcı oluruz merak etme. Kaybetsen de sunucu olursun.Yok, zaten yarışmacı olmak isterim ama ilk haftalarda elenme korkum var yoksa sıkıntı olmaz. Düşünüyorum, ama benim işim de belli olmaz.
Yok artık. 😱
Beni elemezse seve seve
O kadar çok saplantılısın ki başkasına şans bile vermediler işte Gör bunları
İşte sunucu gibi sunucu! Düşüneyim biraz.Seçeceğin şarkıcı ve şarkılarda yardımcı oluruz merak etme. Kaybetsen de sunucu olursun.
Hadise'nin nesi terbiyeli. Frikik vermekten gündemden düşmüyordu bir ara. @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @The_ErinchAa terbiyesiz çıplak çıplak geziyor 😱 Bir de benim terbiye abidesi Hadise'me bak
Görmek istemeyen gözünü kapatıp geçebilir.Atletler suya mı düştü, gencecik kızlar var burda ayıp 😡
Iyy ahlakı bozuk insanlar yüzünden böyle diyorsun varıp da orasını açmıyor yaHadise'nin nesi terbiyeli. Frikik vermekten gündemden düşmüyordu bir ara. @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch
Gelecek sezona daha çok var. Ama imdiden 15 şarkılı bir şarkıcı ara derim.İşte sunucu gibi sunucu! Düşüneyim biraz.
Kendilerine bakmadan başkalarına laf ediyorlar işte, yazık...Hadise'nin nesi terbiyeli. Frikik vermekten gündemden düşmüyordu bir ara. @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch
Hem insanları hallendir hem de gözlerini kapatsınlar deGörmek istemeyen gözünü kapatıp geçebilir.
Mayo dışında bir şey giydiği mi vardı? Konuşulmak istiyordu kesinlikle.Iyy ahlakı bozuk insanlar yüzünden böyle diyorsun varıp da orasını açmıyor ya
Kimsenin izlemediği, yüzüne bile bakmadığı adamı bile mi? @slhttnmtl @Emre OzansoyKabulüm...
Seni iftiracı şey seni, orasını açıp gezmediği sürece çıkan her şey insanların sapıklığından, terbiyesizliğindendir.Mayo dışında bir şey giydiği mi vardı? Konuşulmak istiyordu kesinlikle.
Kendi zevksizlikleri.Mayo dışında bir şey giydiği mi vardı? Konuşulmak istiyordu kesinlikle.
------
Kimsenin izlemediği, yüzüne bile bakmadığı adamı bile mi? @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Güllü'ye yakıştıramadım, tip de yok Vücudu da iğrenç. 🤢Mayo dışında bir şey giydiği mi vardı? Konuşulmak istiyordu kesinlikle.
------
Kimsenin izlemediği, yüzüne bile bakmadığı adamı bile mi? @slhttnmtl @Emre Ozansoy
@EmreCan önce erkenden oy yollamayaı öğrensin.
Yüzüne kim bakmıyormuş? 😱Kimsenin izlemediği, yüzüne bile bakmadığı adamı bile mi? @slhttnmtl @Emre Ozansoy