Ben yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştı@Angelica kırmızı açtı, mantıken iki kırmızı üst üste gelmez6 numara diyorum..
------
Bak dinledim şimdi![]()
Ben yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştı@Angelica kırmızı açtı, mantıken iki kırmızı üst üste gelmez6 numara diyorum..
------
Bak dinledim şimdi![]()
Sıranı bekle
Şu anlık kötü başladım, ama toparlayacağımBen yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştıbu yarışmada mantık arama
![]()
Yok ben ikinci mesajımdan sonra anlayacağımı anladım.Fırsat olmadı diyelim, tenezzül etmemek biraz ağır bir tabir olmuş.Hayırsızdan ziyade üşengeç sayılabiliriz ama o konuda haklısın… @MEnes
Maskeli Fedai nasıl küstürdüysenSöylemiyorum @Maskeli Fedai yarıştığı için bugün susma hakkımı kullanıyorum.![]()
Canı cehenneme.Maskeli Fedai nasıl küstürdüysen![]()
Çok iyi görmüyorum gidişatınıSıranı bekle
------
Şu anlık kötü başladım, ama toparlayacağım![]()
Söylemiyorum @Maskeli Fedai yarıştığı için bugün susma hakkımı kullanıyorum.![]()
Vaaay be..Maskeli Fedai nasıl küstürdüysen![]()
Defol..Canı cehenneme.![]()
@serhatt kutunda 5.0000 TL vardı.Vaaay be..
Ama beni üzmez diyorum. Son kararım![]()
Laf dinleVaaay be..
Ama beni üzmez diyorum. Son kararım
------
Defol..
6 dedimÇok iyi görmüyorum gidişatınıaz dağıt seçimlerini
hep Tekden gidşyorsun. Aldığın kutu bile tek
![]()
Sunucular büyü yapmış bana..Laf dinle![]()
5.000 üç sıfır yalnız
Aferin sana çok dikkatlisin5.000 üç sıfır yalnız
Ve çok iyi para o da. Mavilerle kalacak anlaşılan
Sen defol be.Vaaay be..
Ama beni üzmez diyorum. Son kararım
------
Defol..
Ben sana tüyo verdim ama almadın. @eskici 'de dinlemedi, @Cervantes de dinlemedi. Hepsi hüsran. Artık bitti demem tüyo
Yapma..Ben sana tüyo verdim ama almadın. @eskici 'de dinlemedi, @Cervantes de dinlemedi. Hepsi hüsran. Artık bitti demem tüyo
Keşke 75.000 olsaydı.
Uzak dur be kediden