Hem evet, hem hayır aslında.Neden? Zor mu gelir?![]()
Hayırın sebebi ne peki?Hem evet, hem hayır aslında.![]()
Tövbe bismillah sen önce üstüne bişi giyde gel 😱 😱 😱 @slhttnmtl @xemrexxx @keremTek başıma bilemedim.![]()
Bilmiyorum, en azından sen gelip arada yardım ediyorsun falan.Hayırın sebebi ne peki?![]()
Gerçi MS'yi bir daha ne zaman hortlatırız onu da bilmiyoruz.Bilmiyorum, en azından sen gelip arada yardım ediyorsun falan.Ama bu sezon her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenirsem sorun olmaz gibi gelecek sezon.
![]()
Hava çok sıcak, ne yapayım.
Sunucu teklifi gelirse, yarışmacı olmayı düşünmeden iptal ederim.Gerçi MS'yi bir daha ne zaman hortlatırız onu da bilmiyoruz.BŞB da var üstelik. Hem sende yarışmacı olmak istiyordun.
![]()
Sunuculuk > yarışmacılık diyorsun.Sunucu teklifi gelirse, yarışmacı olmayı düşünmeden iptal ederim.![]()
İlk haftadan elerler beni.Sunuculuk > yarışmacılık diyorsun.Bence bu heyecanı bir kez de olsa tatmalısın.
![]()
Fena mı? Kaslı kaslı hemde, yaz dizisi başrollerinden.
Şarkıcını belirledin mi?İlk haftadan elerler beni.![]()
Yok, ama kim olursa olsun elerler.Şarkıcını belirledin mi?![]()
O kadar ön yargılı konuşma derim. Biraz tuhaf bir müzik zevkin var ama en azından yarışmacı olmalısın bence. Ben Sertab'la yarıştığımda çok eğlenmiştim.Yok, ama kim olursa olsun elerler.![]()
Kim o?
Yok, zaten yarışmacı olmak isterim ama ilk haftalarda elenme korkum var yoksa sıkıntı olmaz.O kadar ön yargılı konuşma derim. Biraz tuhaf bir müzik zevkin var ama en azından yarışmacı olmalısın bence. Ben Sertab'la yarıştığımda çok eğlenmiştim.![]()
Aa terbiyesiz çıplak çıplak geziyor 😱 Bir de benim terbiye abidesi Hadise'me bak
Bu sıcak havada ne yapayım? 😱Aa terbiyesiz çıplak çıplak geziyor 😱 Bir de benim terbiye abidesi Hadise'me bak![]()