'Bilmemek' Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,023
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
0804468.jpg

'Bilmemek'in vizyon tarihi belli oldu!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Leyla Yılmaz'ın üstlendiği başrollerini Emir Özden, Senan Kara, Yurdaer Okur ve Levent Üzümcü gibi isimlerin paylaştığı dram türündeki film 13 Ağustos Cuma günü vizyona giriyor.

Filmin konusunu ise şöyle:
Selma ve Sinan, birbirinden kopmuş mutsuz bir çift. Tek bağları 17 yaşındaki oğulları, su topu oyuncusu Umut. Umut’un hayatı, eşcinsel olduğuna dair çıkan bir dedikoduyla sarsılır. Dedikodu hızla zorbalığa dönüşür. Umut takımdakilerin yargılayıcı sorularını yanıtlamayı reddeder. Onun bu kararlı tavrı hakkındaki yargıları keskinleştirir ve takımdan dışlanır. Linç dayanılmaz bir hale geldiğinde, Umut ortadan kaybolur. Selma ve Sinan oğullarını ararken, kendi kayboluşlarıyla yüzleşirler. Gündelik hayattaki cevapsız sorular, daha büyük sorular karşısında anlamsızlaşır. Selma ve Sinan, kaybettiklerini bulmak için nereye varacağını bilmedikleri bir arayışa başlarlar.

Geçen sene online gösterimde izlemiştim güzel bir filmdi. Açıkçası vizyona girmesini, girse bile bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum ama iyi olmuş izlemek isteyenlere tavsiye ederim. :Z Yani özellikle siz ikinize. :A @bazinga @serhatt

• Beğendim
Reactions: bazinga
Konusu ilgimi çekti, oyuncu kadrosu da güzel. Tam karantinamın bittiği dönem, bilet alır izlerim büyük ihtimalle ve pandemi sonrası açılışı bu film ile yaparız. :bhr:

Bu filmi forumda görüp fragmanını izlemiştim ve fragnanı gayet güzel duruyordu da her ne kadar niyetlensem de hem sıcaktan dışarıya çıkamıyorum hem de üşenirim. :A

Geçen sene izlemiştim ve beğenmiştim açıkçası. Özellikle Emir Özden'in performansı gayet iyiydi. :Z

• Beğendim
Reactions: Aserat
netflixe geldiğinde izlerim. Korkudan evden çıkmıyorum sinemaya gitmem :D

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Allah yardım etsin o korkuyla yaşamak zor inşallah yenersin sen tedbirini al öbür türlü herşey olacağına varır zaten o kadar da takma :D
aynen doğru ama ailem o kadar paranoya ile yaşıyor ki ben de dışarıya çıkınca mutantlar ile savaşacakmışım hissine kapılıyorum :D

• Güldürdün
aynen doğru ama ailem o kadar paranoya ile yaşıyor ki ben de dışarıya çıkınca mutantlar ile savaşacakmışım hissine kapılıyorum :D
Ben başta öyleydim artık saldım ne yalan söylim çünkü korkunun ecele faydası yok eğer olacağı varsa olur diyorum tedbirimi alıyorum gerisini Allah'a bırakıyorum başka yapacak birşey kalmıyor babam biraz takıyo mesela bir yere gidince sıkıntılı riskli fln filan artık takmıyorum yani :A

Ben başta öyleydim artık saldım ne yalan söylim çünkü korkunun ecele faydası yok eğer olacağı varsa olur diyorum tedbirimi alıyorum gerisini Allah'a bırakıyorum başka yapacak birşey kalmıyor babam biraz takıyo mesela bir yere gidince sıkıntılı riskli fln filan artık takmıyorum yani :A
Benim babam da tam tersi hiç takmıyor. Annemle sürekli bu konudan tartışıyorlar. O olmasa kahvelerden çıkmayacak :D

• Güldürdün