Fenerbahçe'ye Güney Koreli Stoper!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,730
Puanı
1,060
Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Güney Koreli stoper Min-Jae Kim ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın istediği, 1.90 cm boyunda, 24 yaşındaki stoper oyuncu, Çin ligi ekiplerinden Bj Guoan takımında forma giyiyor.

Oyuncu, görüşmeler için yarın İstanbul'a gelecek.

1628360308533.png

Takımda acayip stoper fazlalığı oldu. Tisserand, Szalai, Caulker, Lemos, Zanka, Serdar Aziz, Min-Jae Kim, Sadık Çiftpınar ve hazırlık maçlarında stoper olarak oynattığı Nazım Sangare ve Novak. :)

Bu yukarıdaki isimlerden en az 4 tanesinin gitmesi gerek. :)

Bu oyuncu için ise şimdiden değerlendirme yapmak güç ama savunmanın ortasında oynayacağı kesin. Solda Szalai ve sağda Tisserand'ı oynatacak gibi duruyor. :)

Çin Ligi'nden Koreli stoper almak bana biraz saçma geliyor ama ligimizin kalitesi ortada olduğu için iş yapması muhtemel. Bonservisi yüksek değilse mantıklı bir yatırım transferi gibi duruyor.

Takımda acayip stoper fazlalığı oldu. Tisserand, Szalai, Caulker, Lemos, Zanka, Serdar Aziz, Min-Jae Kim, Sadık Çiftpınar ve hazırlık maçlarında stoper olarak oynattığı Nazım Sangare ve Novak. :)

Bu yukarıdaki isimlerden en az 4 tanesinin gitmesi gerek. :)

Bu oyuncu için ise şimdiden değerlendirme yapmak güç ama savunmanın ortasında oynayacağı kesin. Solda Szalai ve sağda Tisserand'ı oynatacak gibi duruyor. :)
Novak bek değil miydi?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Vitor Pereira, Çin'de teknik direktörlük yaptığı için oyuncuyu tanıyor. Bu yüzden oyuncunun ülkeye uyum sağlaması bir tık daha kolay olur. Çok sağlam üç oyuncu olması gerekiyor stoperde, bu açıdan yapıldı aslında transfer. Szalai, Tisserand ve Min-Jae Kim üçlüsünün oynaması muhtemel olacaktır. Kanat bekler de gelecek daha, taktik için biraz takım değişim gösterecek mecburen. Sonucu iyi olursa çok iyi olur.

Vitor Pereira, Çin'de teknik direktörlük yaptığı için oyuncuyu tanıyor. Bu yüzden oyuncunun ülkeye uyum sağlaması bir tık daha kolay olur. Çok sağlam üç oyuncu olması gerekiyor stoperde, bu açıdan yapıldı aslında transfer. Szalai, Tisserand ve Min-Jae Kim üçlüsünün oynaması muhtemel olacaktır. Kanat bekler de gelecek daha, taktik için biraz takım değişim gösterecek mecburen. Sonucu iyi olursa çok iyi olur.
Faul çalmazsa hakemler @Araf

3lü stoper şu ana kadar oynatan görmedim ligde düzenli olarak hazırlık maçında deneyebilir ama ligde sürekli devam ettirme planı var mı?
Victor Pereira yaparda Aziz yıldırım o yüzden kovmuştu lisedeyken bende yaptım işe önemli olan atak yememek yaradı @Gerekli24

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24