Aaa kız neden aç gözlü olsun benim Hadise'mmmmmAç gözler @kerem
Aaa kız neden aç gözlü olsun benim Hadise'mmmmmAç gözler @kerem
Hala para derdinde telife takılmısyaAaa kız neden aç gözlü olsun benim Hadise'mmmmm
Hayır ya şarkımı çoktan atmıştım ben Kerem’e. Sadece foruma tanıtmayı biraz geçe bıraktım oylamayı engellemedim yani...Sabahtan beri bekliyoruz - 1 puan alsın bari
Hala para derdinde telife takılmısya
Aaa tamam cnm ozaman alamancı ne bekliyormus pardon ona - ozaman @The_Erinch @Emre OzansoyHayır ya şarkımı çoktan atmıştım ben Kerem’e. Sadece foruma tanıtmayı biraz geçe bıraktım oylamayı engellemedim yani...
Nedense hiç şaşırmadım
Merve Özbey telif yeme hakkını Hadise'ye bırakmış. Gönderiyorum birazdan oyları.MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta oylaması başlamıştır!
Jüri başkanları ve sunucular 4-14 aralığında puanlama hakkına sahiptir. Puanlamada en çok etkiyi gösteren jüri üyelerimizin de puanlarını da Pazartesi 20:00'a kadar bekliyor olacağız.
- Şarkı Listesi -
- Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
- Model - Ağlamam Zaman Aldı
- İzel - Bebek
- MFÖ - Dolduramadım
- Serdar Ortaç - Sor
- maNga - Yine Yeni Yeniden
- Teoman - Uykusuz Her Gece
- Edis - Martılar
- Tarkan - Dön Bebeğim
- Candan Erçetin - Melek
- Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
- Pinhani - Aşk Bir Mevsim
- Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
- Hadise - Küçük Bir Yol (01:42 - 03:08)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Hadise'den cevap geldi, olmaz diyor Bu haftalık böyle idare edelim.MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta oylaması başlamıştır!
Jüri başkanları ve sunucular 4-14 aralığında puanlama hakkına sahiptir. Puanlamada en çok etkiyi gösteren jüri üyelerimizin de puanlarını da Pazartesi 20:00'a kadar bekliyor olacağız.
- Şarkı Listesi -
- İzel - Bebek
- MFÖ - Dolduramadım
- Serdar Ortaç - Sor
- Edis - Martılar
- Tarkan - Dön Bebeğim
- Candan Erçetin - Melek
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Yalan. Seni ve Hadise'yi sabote etmeye çalışıyor. @slhttnmtlHadise telife takıldı. @slhttnmtl
Aman bunun son derece varoş oyunlarına gelemem, şerefimizle yarışıyoruzYalan. Seni ve Hadise'yi sabote etmeye çalışıyor. @slhttnmtl
1 saate kalmaz yollarımMusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta oylaması başlamıştır!
- Şarkı Listesi -
- İzel - Bebek
- MFÖ - Dolduramadım
- Serdar Ortaç - Sor
- Edis - Martılar
- Tarkan - Dön Bebeğim
- Candan Erçetin - Melek
Bak daha beter hamle geldi, sende grubunda varoşsunuz, sizi de eliyorum inşşVaroş maroş ne biçim laflar ediyorsun yarışmanın sunucusuna. Ben olsam bu saygısızlık karşısında diskalifiye ederdim yarışmacıyı. @kerem
- İzel - Bebek
- MFÖ - Dolduramadım
- Serdar Ortaç - Sor
- Edis - Martılar
- Tarkan - Dön Bebeğim
- Candan Erçetin - Melek