Bazı Komedi Dizilerindeki Gülücük Sesleri

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,197
Puanı
1,061
genellikle güzel olmuyor.Gani Müjde,Tayfun G. fazlasiyla kullanırLar,dizilerinde.

Son düzenleme:
Bence hiç hoş değil 😉 Kaygısız ,Mahallenin Muhtarları ve Çarli de de yapılmıştı sonra ki sezonlar da eklenince gülme efekti hiç hoş durmuyor:)

Eski dizilerde kararındaysa garip bir şekilde yakışıyor ama yeni dizilerde olunca yakıştıramıyorum, olmaması gerek. :A

Eski dizilerin çoğu stüdyoda seyirci önünde oynanır ve duyduğunuz ses seyircilerin gerçek sesidir. Bu diziler gerçekten komik olduğu için bu sesler hiç rahatsız etmez, aksine gülme amaçlı bir şey izlediğinizi hatırlatır bilinç altına.

Fakat bazı kötü örneklerde ise efekt yoluyla senarist ya da yönetmen her kimse kafasına göre oraya buraya efekt koyarak komik olacağını sanır. Muhtemelen kötü ve tutmayacak bir dizinin işaretidir bu...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
1628104845811.png

Mesela şu adamı gülme efektsiz hayal etsene @bazinga?

1628104893459.png

Peki ya sen @xdragxx? Havalı olur muydu sence gülme efektsiz?

1628104943844.png

Peki ya sence @Dosi?

• Güldürdün
Reactions: bazinga and xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Eski dizilerin çoğu stüdyoda seyirci önünde oynanır ve duyduğunuz ses seyircilerin gerçek sesidir. Bu diziler gerçekten komik olduğu için bu sesler hiç rahatsız etmez, aksine gülme amaçlı bir şey izlediğinizi hatırlatır bilinç altına.

Fakat bazı kötü örneklerde ise efekt yoluyla senarist ya da yönetmen her kimse kafasına göre oraya buraya efekt koyarak komik olacağını sanır. Muhtemelen kötü ve tutmayacak bir dizinin işaretidir bu...
Evet 3 programlı stüdyoda mı ne çekiliyor. Hatta orada insanları gülmeye teşvik etmek için bir tane de adam varmış. Barış Özcan'ın videosunda görmüştüm.

• Beğendim
Reactions: bazinga

Forum İstatistikleri

Konular
172,253
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam