Aynen bide verilen katkıya göre miktar değişiyorDünkü program 1.000 TL'likti gerçi bugünkü daha uzun ya
@Angelica misal 500 TL-1000 TL arası alacak gibi
Aynen bide verilen katkıya göre miktar değişiyorDünkü program 1.000 TL'likti gerçi bugünkü daha uzun ya
Kutumda büyük hissediyorum o yüzden rahatımOzaman son tüyo:
Bundan sonra klasik bilgi harici tüyo yok şansına razı ol en az 2 TL alacağın garanti 0 TL yok yani
Bana katkı parası yok muAynen bide verilen katkıya göre miktar değişiyor
İşte ben sana fikir değiştirme derken aslında @Maskeli Fedai mavi paraya sahip demek istemiştim @xdragxxSiz fazla hızlısınız
------
Söyledim
------
Son kararım
Aç gitsin de dedin 😡İşte ben sana fikir değiştirme derken aslında @Maskeli Fedai mavi paraya sahip demek istemiştim @xdragxx
@Maskeli Fedai adamdır@Maskeli Fedai amacına ulaştın.
@eskici kutuda
50 TL vardı
İkinci teklif öncesi son 3 kutuya gidiyoruz.
@Maskeli Fedai amacına ulaştın.
@eskici kutuda
50 TL vardı
İkinci teklif öncesi son 3 kutuya gidiyoruz.
@eskixi gardaşımı üzmemİşte ben sana fikir değiştirme derken aslında @Maskeli Fedai mavi paraya sahip demek istemiştim @xdragxx
2 TL ile ayrılırsam sana adana Urfa falan sipariş edeceğim günlerceBana katkı parası yok mu
Hadi ordan, kırmızı açsan ihanetin ile hava atardın@eskixi gardaşımı üzmem
O kadarını anladımİşte ben sana fikir değiştirme derken aslında @Maskeli Fedai mavi paraya sahip demek istemiştim @xdragxx
Bu anlamış halin miO kadarını anladım
Bugün alsaydım iyi para alırdım2 TL ile ayrılırsam sana adana Urfa falan sipariş edeceğim günlerce
Sen yarıştıktan sonra olmaya devam ettikçe gelecek sana para
Kaderde ne çıkarsaHadi ordan, kırmızı açsan ihanetin ile hava atardın
Aynen bide verilen katkıya göre miktar değişiyor
@eskici'ye yapacağımı yaptım Daha da bir şey beklemesin benden@Maskeli Fedai madem hislerin bu kadar kuvvetli bir de kutu tavsiyesi ver
Konudaki altiflik miktarı belirlerAa neden ben küçük alıyorum yaa
Açtım işte daha ne yapayımBu anlamış halin mi
Biz her duruma uyum sağlarız..Hadi ordan, kırmızı açsan ihanetin ile hava atardın