Y
Yok yok alıştım yaparım bir şekilde sıkıntı yokAma yarışmanın çoğu ona kalmış oldu, yardım et sen de biraz y
Yok yok alıştım yaparım bir şekilde sıkıntı yokAma yarışmanın çoğu ona kalmış oldu, yardım et sen de biraz y
Adım, kanalım ve yarışma esnasında varlığım yeterliAma yarışmanın çoğu ona kalmış oldu, yardım et sen de biraz
Az önce yardım istiyordunY
Yok yok alıştım yaparım bir şekilde sıkıntı yok
11.30 gibi telefon trafiğim olabilir o yüzden ya olursa diye dedimAz önce yardım istiyordun
Bana yardım et bariAdım, kanalım ve yarışma esnasında varlığım yeterli
Dün hiç bir tüyoyu dinlemedin. Hakkını saldınBana yardım et bari
9'da başlarsa o saate kalmaz herhalde.11.30 gibi telefon trafiğim olabilir o yüzden ya olursa diye dedim
BakacağuuukDün hiç bir tüyoyu dinlemedin. Hakkını saldın
------
9'da başlarsa o saate kalmaz herhalde.
Olursa @Tolstoyevski den yardım iste dün bana attığı kazıktan sonra gelsin yardım etsin bari burada11.30 gibi telefon trafiğim olabilir o yüzden ya olursa diye dedim
Seni yakan birini hâlâ anman şaşırtıcıOlursa @Tolstoyevski den yardım iste dün bana attığı kazıktan sonra gelsin yardım etsin bari burada
Tüyo mu verdin sen banaDün hiç bir tüyoyu dinlemedin. Hakkını saldın
------
9'da başlarsa o saate kalmaz herhalde.
Dün baya vermiştim evetTüyo mu verdin sen bana
Cezalı o, gelsin çalışsın işte buradaSeni yakan birini hâlâ anman şaşırtıcı
Beni sinirlendirdi hatta haddinden fazla verdiTüyo mu verdin sen bana
Seni daha da yakar amaCezalı o, gelsin çalışsın işte burada
Aynen geceyi küs kapadık, sabaha zor barıştık @eskiciBeni sinirlendirdi hatta haddinden fazla verdi
Dün baya vermiştim evet
Bugün yeni bir gün, son bir tüyo daha verirsiniz artık bana kesinlikle açmamam gereken bir kutuyu söyleyin başka bir şey istemiyorumBeni sinirlendirdi hatta haddinden fazla verdi
Tamam program esnasında duruma göre birşeyler yaparızBugün yeni bir gün, son bir tüyo daha verirsiniz artık bana kesinlikle açmamam gereken bir kutuyu söyleyin başka bir şey istemiyorum
Yakarsa ben de onu yakarım siz sürekli kavga ediyorsunuz zaten, normaldir
Çok mu yansıtıyoruz 😱 @xdragxxYakarsa ben de onu yakarım siz sürekli kavga ediyorsunuz zaten, normaldir
Fake atmayın ama banaTamam program esnasında duruma göre birşeyler yaparız
Öyle görünüyorÇok mu yansıtıyoruz 😱 @xdragxx
Onu xdragxx yapıyor. Ben iyi sunucuyum @CervantesFake atmayın ama bana