Kaldırı bence
Kaldırı bence
Lahmacun, pizza, et kavurma, menemen, patates salatası, kızartma hepsi afiyetle yenirSabah menemen yiyen kişiler gelmiş ete laf atıyorİkisi de aynı halbuki yağlı sonuçta
![]()
Ne kuraymış arkadaşBakalım kurada ne çıkarsa![]()
Söz sana işkembe de ısmarlayacağım damak tadını takdir ediyorum çünküLahmacun, pizza, et kavurma, menemen, patates salatası, kızartma hepsi afiyetle yenir![]()
Sana hangi saatler uygun oluyorNe kuraymış arkadaş![]()
Bu hafta akşam saatlerinde uygunum ama haftaya değişirSana hangi saatler uygun oluyor![]()
Ekli dosyayı görüntüle 106677
Kurt hoca, sayın admin @bazinga, görev yaptığı son takımdan kovulunca tazminatını alamamış ve meteliğe kurşun atar bir hale gelmiş anlaşılan. Umuyorum 500.000 TL kazanır da kendine genç sporcu ve sinemacıları yetiştirebileceği güzel bir tesis kurabilir, ülkemiz gençlerinin buna çok ihtiyacı var. Ben de kendisi için yarın alanda olmaya çalışacağım...
(Olmadı)
Çorbası mı?Söz sana işkembe de ısmarlayacağım damak tadını takdir ediyorum çünkü@12.Adam
Kelle paça da yeriz kellesi hele feci lezzetli beyin göz fark etmeksizinÇorbası mı?şöyle haşlarlar dil işkembe, yüz eti vs. Bayılırım ona bile
hatta koyun beyni
![]()
Sana hap yerine serum takalım.İçmek daha uygun oluyor nedense, galiba su ile içtiğimiz için hap içmek deniliyor ama hap yemek denilmiyor çünkü susuz yemiyorsun öyle ağza atıp sonuçta![]()
Uzayda polis yoktur @DosiEvimin önünde oturuyorsun haneye tecavüz bu!![]()
Parantez reisin haklılığı oDosi haklı çıktı![]()
İyi tamam yarın duyururum seniBu hafta akşam saatlerinde uygunum ama haftaya değişir![]()
Parantez reis mi Dosi mi daha haklı çıkar geneldeParantez reisin haklılığı o![]()
Göz yemem orda durKelle paça da yeriz kellesi hele feci lezzetli beyin göz fark etmeksizin
Bu arada boğaz ağrısı soğuk algınlığına kahve iyi gelmez en iyisi çay içelim şimdi![]()
çok şükür yakmamışım yoksa kim bilir kaç hafta banlı olurdum@BARON男爵 kutusunda 400 TL vardıBu da bizim her lafımıza güven olmayacağının bir işareti aslında
Teklif öncesi son 5 kutu.
Biz maviler olarak seni korurduk merak etmeçok şükür yakmamışım yoksa kim bilir kaç hafta banlı olurdum![]()
![]()
Çinekop balığı yedin mi hiç Türkiye’deyken? Onun gözlerini yemeye bayılırım meselaGöz yemem orda dur![]()
Olur çay içelim. Kalan lahmacun ile iyi gider![]()