- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Yok yok maşallahKullanıyorum. Şu anda aktif olarak kullandığım Instagram, Twitter ve YouTube var ama Facebook ve Snapchat'im de var.
Hepsi de zaman zaman lazım oluyor Çok ünlü olmayanlarda da vardır da hesabım ama telefonda yoklarYok yok maşallah
Seni yalanlayacaktım ama kendin açığa vermişin Buralarda iyi aile kızıyım diye geçiniyor ama on.. f... kullanıyormuşHyr asla kullanmıyorum iyi aile kızıyım taliplerimi beklerim @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @DarkLegenD @slhttnmtl benim gibi iyi bir aile kızı istiyorsanız dm atın
Transseksüel gay misin sen, ne oluyor ne kızı? 🤔🤔 Oğlansı bayan? 🤔 Tam tersi mi? 🤔Hyr asla kullanmıyorum iyi aile kızıyım taliplerimi beklerim @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @DarkLegenD @slhttnmtl benim gibi iyi bir aile kızı istiyorsanız dm atın
Orayı açsam kim neden üye olup bana para kazandırsınSeni yalanlayacaktım ama kendin açığa vermişin Buralarda iyi aile kızıyım diye geçiniyor ama on.. f... kullanıyormuş
Kız oğlan kızımTransseksüel gay misin sen, ne oluyor ne kızı? 🤔🤔 Oğlansı bayan? 🤔 Tam tersi mi? 🤔
Bilimsel adını söyle şunun.Orayı açsam kim neden üye olup bana para kazandırsın
Kız oğlan kızım
Senin için, sonra kocalarınla olan vloglarını ( ) izlemek içinOrayı açsam kim neden üye olup bana para kazandırsın
Kız oğlan kızım
Takip ettim kaliteli sayfanı gt yaparsan iyi olrSadece Twitter.
"Ben kaliteli bir hesabı takip etmek istiyorum!" diyorsanız buyrun gelin: @BorluEkmek
Beğenirsem gt yaparım.Tak
Takip ettim kaliteli sayfanı gt yaparsan iyi olr
Onun için icloud kullanıyorumSenin için, sonra kocalarınla olan vloglarını ( ) izlemek için
KızBilimsel adını söyle şunun.