- Reaksiyon puanı
- 3,747
- Puanı
- 410
Yok yok maşallahKullanıyorum. Şu anda aktif olarak kullandığım Instagram, Twitter ve YouTube var ama Facebook ve Snapchat'im de var.![]()
Hepsi de zaman zaman lazım oluyorYok yok maşallah![]()
Seni yalanlayacaktım ama kendin açığa vermişinHyr asla kullanmıyorum iyi aile kızıyım taliplerimi beklerim@xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @DarkLegenD @slhttnmtl benim gibi iyi bir aile kızı istiyorsanız dm atın
![]()
Transseksüel gay misin sen, ne oluyor ne kızı? 🤔🤔 Oğlansı bayan? 🤔 Tam tersi mi? 🤔Hyr asla kullanmıyorum iyi aile kızıyım taliplerimi beklerim@xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @DarkLegenD @slhttnmtl benim gibi iyi bir aile kızı istiyorsanız dm atın
![]()
Orayı açsam kim neden üye olup bana para kazandırsınSeni yalanlayacaktım ama kendin açığa vermişinBuralarda iyi aile kızıyım diye geçiniyor ama on.. f... kullanıyormuş
![]()
![]()
Kız oğlan kızımTransseksüel gay misin sen, ne oluyor ne kızı? 🤔🤔 Oğlansı bayan? 🤔 Tam tersi mi? 🤔
Bilimsel adını söyle şunun.Orayı açsam kim neden üye olup bana para kazandırsın
Kız oğlan kızım![]()
Senin için, sonra kocalarınla olan vloglarını (Orayı açsam kim neden üye olup bana para kazandırsın
Kız oğlan kızım![]()
Takip ettim kaliteli sayfanı gt yaparsan iyi olrSadece Twitter.
"Ben kaliteli bir hesabı takip etmek istiyorum!" diyorsanız buyrun gelin: @BorluEkmek
Beğenirsem gt yaparım.Tak
Takip ettim kaliteli sayfanı gt yaparsan iyi olr![]()
Onun için icloud kullanıyorumSenin için, sonra kocalarınla olan vloglarını () izlemek için
![]()
KızBilimsel adını söyle şunun.![]()