Son 2'ye bir kırmızı bir mavi gitme ihtimalin %100'ken mi?Geri kalanları açtırmak istemiyorum Hamdi Bey iyi bir teklif versin çekip gidelim.![]()
2 tane 500 bin açarsa riske girer amaSon 2'ye bir kırmızı bir mavi gitme ihtimalin %100'ken mi?![]()
Ver müziğiFena teklif değil... Şimdi en kötü senaryoda 2 tane 500.000 TL açsak 250.000 ve 10 TL'de teklif baya düşebilir. Ama belki mavi kutunda değil ve bu tur bulacaksın iyi düşün @bazinga..
Son kararın mı peki? Araf sonrası vazgeçtiğin bir isim di95 güzel teklif ama bir tur daha deneyelim şansımızı belki buluruz 10 lirayı.Yokum diyorum.
7 numara @Alos açalım.![]()
2 500 açsa bile 95 binden fazla teklif gelmesi gerek be.2 tane 500 bin açarsa riske girer ama![]()
Ne alakası var 3 kırmızı 1 mavide mi tablo daha iyi 1 mavi bir kırmızıda mı@bazinga 10 yıllık kadim dostum. Ona yardım etmek boynumuzun borcu.
2 500 açsa bile 95 binden fazla teklif gelmesi gerek be.![]()
Son kararım açalım gitsin.Son kararın mı peki? Araf sonrası vazgeçtiğin bir isim di![]()
Hamdi Bey'i tanımamışsınız@bazinga 10 yıllık kadim dostum. Ona yardım etmek boynumuzun borcu.
2 500 açsa bile 95 binden fazla teklif gelmesi gerek be.![]()
Bu gayet normal. Sonuçta 3 kırmızı 1 mavi var tabloda.Son kararım açalım gitsin.![]()
Üçte biriHamdi Bey'i tanımamışsınızen az yarısını verir
![]()