Adı üstünde "rüya" sahnesi olması amatör olmasıni gerektirmez.Adı üstüne "rüya" sahnesi. Eleştirmek olsun da size...![]()
Adı üstünde "rüya" sahnesi olması amatör olmasıni gerektirmez.Adı üstüne "rüya" sahnesi. Eleştirmek olsun da size...![]()
Dur şuraya not düşeyim konuyu hortlatan @EmreCan sıpasidir @Emre Ozansoy ile benim hic bı alakam yoktur mağduruz diye 🤣🤣Ben her zaman buradayım.![]()
Kesinlikle.Dur şuraya not düşeyim konuyu hortlatan @EmreCan sıpasidir @Emre Ozansoy ile benim hic bı alakam yoktur mağduruz diye 🤣🤣
Dur şuraya not düşeyim konuyu hortlatan @EmreCan sıpasidir @Emre Ozansoy ile benim hic bı alakam yoktur mağduruz diye 🤣🤣
Yoooo @Zeyno ile @Emre Ozansoy bana dmden konuyu hortlat diye msj yazdılar bende kıramadım hortlattımKesinlikle.@EmreCan
Sana Füsün cevap verecekmiş.Adı üstünde "rüya" sahnesi olması amatör olmasını gerektirmez.
Ne çok yakışmıştı bu rol Ayşegül Günay'a...Fusunun şivesi çok güzel yaaa “Ele mi"![]()
İyi bilirdik sıpayi köprüden atlamadan önce ahırın nesesiydi 😄Yoooo @Zeyno ile @Emre Ozansoy bana dmden konuyu hortlat diye msj yazdılar bende kıramadım hortlattımbir insana bu kadar da iftira atılmaz kendimi Malabadi köprüsünden atmaya gidiyorum
![]()
Kız Azze kızzzNe çok yakışmıştı bu rol Ayşegül Günay'a...![]()
Hadi sizde arkamdan atlayınİyi bilirdik sıpayi köprüden atlamadan önce ahırın nesesiydi 😄
Hadi sizde arkamdan atlayın@Emre Ozansoy
Gitmeden önce ortaya dökmem gereken bir sır var @Zeyno Aslında Azize Aslanbey'i yönlendiren kişiymiş bende sonradan farkettim@Emre Ozansoy aslında aklı ne fesatlığa ne fitneliğe çalışıo da burada kendisini masum olarak gösteriyo
Yoooo @Zeyno ile @Emre Ozansoy bana dmden konuyu hortlat diye msj yazdılar bende kıramadım hortlattımbir insana bu kadar da iftira atılmaz kendimi Malabadi köprüsünden atmaya gidiyorum
![]()
Ne fesatlığımı gördünYok gerek yok ben zaten huzur evinde yaşıyorum 😄köprüden atlama sahnesinde çalan parçayı diyorum fesatcan sen ne diyorsun acaba 🤔
3 dk olunca insan garipsiyo ne diyim 3 dk onu izlemek eziyet gibi helir skdkfjd
En sevdiğim sahnesi😉
A2'de tekrarına denk geldim de anneannesine neden bu kadar bağırıyor bu Miran? 😱 Bağırırken de çok tatlı ama.
Kadının yalan borcu var sanki, "yalan söylüyor" diye bağırıyor. 😱
26 yazdı sanırım.Hangi bölüm acaba ya görsem cevap verirdim ya![]()
27 fragmanını sarıp sarıp izliyordum bir ara ve o zaman Şükran'ın yeni yeni gelmiş olması lazımdı.26 yazdı sanırım.![]()