Neyi kınarsan kına.MYD'yi kınıyorum. @Mircan Saye
------
Yeniden geçmiş olsunO kadar fazla uğraştım 1 ay yada 2 ay yarışma yayınlanmadı 6.Bölüde kanaldan attım @
Neyi kınarsan kına.MYD'yi kınıyorum. @Mircan Saye
Yeniden geçmiş olsunO kadar fazla uğraştım 1 ay yada 2 ay yarışma yayınlanmadı 6.Bölüde kanaldan attım @
Haftada bir yeterlidir.Senin programın zaten haftalık bir bölüm olarak düşünüyorum. Ama zamanla artadabilir.
Tamam senin programı eylülde başlatırız. İlk önce bu programdan para kazanayım ki sana da para varecem bölüm başıHaftada bir yeterlidir.![]()
Oh kuz finale yetiştin.@slhttnmtl geldiiim kuz yettim![]()
Final etabına yetiştin iyi bari.@slhttnmtl geldiiim kuz yettim![]()
İyi bariOh kuz finale yetiştin.![]()
Sen sadece @slhttnmtl'yu kov paraya gerek yok.Tamam senin programı eylülde başlatırız. İlk önce bu programdan para kazanayım ki sana da para varecem bölüm başı
Yok ya canım sunucum o ...Sen sadece @slhttnmtl'yu kov paraya gerek yok.![]()
Mor, Kırmızı, Siyah daha yakın geldi.@Emre Ozansoy 4 tane renkte 20 puan var
BakalımBence yeşil de 20 puan varmış gibime geliyor.
Bu bana Tanıdık geldi @Emre OzansoySen sadece @slhttnmtl'yu kov paraya gerek yok.![]()
O zaman bizim iş başlamadan rafa kalktı.Yok ya canım sunucum o ...
Ney içinHerkes fikirlerini belirtsin, Çiğdem hanım da gelir herhalde 3 5 dakikaya![]()
Hmmm. Tamam o zaman Kırmızı son kararım olsun @slhttnmtlMor, Kırmızı, Siyah daha yakın geldi.![]()
Hangi kartlarda 20 puan vardır diye, 1 2 önceki sayfaya gitNey için![]()
Okey o zaman numarasını da yazayım sonra ilk başta doğru cevapları açıklayıp sonra da puanlarını falan toplarızHmmm. Tamam o zaman Kırmızı son kararım olsun @slhttnmtl