Kullanmayacağım zaten, eski şarkılar daha güzel ve garanti.Hay Hay çok yeni bir şarkı. Bilemedim.@phoebebuffay
Kullanmayacağım zaten, eski şarkılar daha güzel ve garanti.Hay Hay çok yeni bir şarkı. Bilemedim.@phoebebuffay
Yoğundu diye biliyorum ama bu üzücü haberi aldığım iyi oldu. En kısa sürede iletişime geçerim kendisiyle. Zaten haftayı atlattı.![]()
En azından oy kullanabildim bari, az kalsın onu da unutuyordukHay Hay'ı kullanacaksın yani?
------
Denk gelmedi napalım?![]()
Mesajlara bakıyordum bi de ne göreyim.Cimrilere laf anlatma Emre'cim. İkide bir 'neredesin aşkım, burdayım aşkım' diyen basit bir şarkıya ne kadar yüksek verilebilir ki?![]()
Özel jüriliğin hakkını baya baya veriyorsunEn azından oy kullanabildim bari, az kalsın onu da unutuyorduk![]()
Basit ama şimdi kabul et. Eğlenceli orası ayrı ama basit.Mesajlara bakıyordum bi de ne göreyim.Basit sensin hem şarkım Neredesin Aşkım gibi samimiyetsiz değil, Nerdesin Aşkım.
Doğallığa bak.
------
Özel jüriliğin hakkını baya baya veriyorsunBiraz daha bekle tam senin sevdiğin gibi eski şarkılar gelicek
![]()
Oraya etiketledim seni az önce.Olimpiyat konusundaki .![]()
Fazla bekletmeMesajlara bakıyordum bi de ne göreyim.Basit sensin hem şarkım Neredesin Aşkım gibi samimiyetsiz değil, Nerdesin Aşkım.
Doğallığa bak.
------
Özel jüriliğin hakkını baya baya veriyorsunBiraz daha bekle tam senin sevdiğin gibi eski şarkılar gelicek
![]()
Basitten kastın kalitesizse değil ama basit bir şarkı.Basit ama şimdi kabul et. Eğlenceli orası ayrı ama basit.![]()
7. Haftadan itibaren.Fazla bekletme![]()
@eskici boyun kadar yazdım bi' teşekkür etmedin.- ÖZEL JÜRİ -@eskici
16) İzel - Işıklı Yol
15) Ebru Gündeş - Seni Seviyorum
14) Teoman & Atiye - Kal
13) Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli
12) Hadise - Nerdesin Aşkım
11) Tarkan - Acımayacak
10) Tuğba Yurt - Vur Yüreğim
9) Pinhani - Gönül Dağı
8) Merve Özbey - Güvercin
7) Edis - Olmamış Mı
6) Model - Makyaj
5) Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh
4) Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağı. 3)maNga - Hint Kumaşı
2) MFÖ - Mecburen
1) Yeni Türkü - Yağmurun Elleri
İyice bunamışsın sen.ss
Başlardaydı. Unutmuşsundur şimdi.
Başlardaydı. Unutmuşsundur şimdi.![]()
Aaa gerçekten unuttum 😱😱😱 ben bilinçli olarak özgüre şey etmedim onun oyunu görmedim başkasımı sandım acabaİyice bunamışsın sen.ss
Z kuşağını attın hatta bana da.![]()
2 dakika çok uzun zaten bi zahmet tamamlayama.Basitten kastın kalitesizse değil ama basit bir şarkı.Recap bulurken 2 dakikaya tamamlayamadım ya.
![]()
Aman klavyeden ötürü, 1 olcak o2 dakika çok uzun zaten bi zahmet tamamlayama.![]()
Varmış daha7. Haftadan itibaren.![]()
Olsun sonra full eskiye boğcam seniVarmış daha![]()