@kerem kolay gelsin ❤
Herkese başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum 😉
Teşekkür ederim. Oylarınızı toplayıp hazır ettim şimdi gidip son oyları da ekleyip kimin eleneceğini öğrenelim.Herkese bol şans. 🙂
@kerem kolay gelsin ❤
Herkese başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum 😉
Teşekkür ederim. Oylarınızı toplayıp hazır ettim şimdi gidip son oyları da ekleyip kimin eleneceğini öğrenelim.Herkese bol şans. 🙂
Sözünün eridir tabii, haklısın.Eleneceği için hiç dönmeyecektir.
1 saat daha var neyin acelesi 😱Teşekkür ederim. Oylarınızı toplayıp hazır ettim şimdi gidip son oyları da ekleyip kimin eleneceğini öğrenelim.
Cover şarkılar hep orjinalleriyle karşılaştırıldığı için dezavantajlı başlıyorlar. Ama bu hafta hem cover hemde akustik şarkılara doyduk sayenizde.Pinhani'nin bir kez daha zirveyi ele geçireceği hafta.
Bu görsellerle alıp veremediğim ne bilmiyorum hala. Şimdi oldu mu?@kerem görsel gözükmüyor.
Ondan önce elenmesi gerekenler var, ama neyse.Eleneceği için hiç dönmeyecektir.
1 değil 2 saat var. Sonra her şey üst üste binince kafayı yiyorum.1 saat daha var neyin acelesi 😱
Oylamalarım bitmesine?1 değil 2 saat var. Sonra her şey üst üste binince kafayı yiyorum.
İlk haftaların olmazsa olmazıdır cover ve akustikler. Hem şarkıcı seçmek zor olduğu için hemde her şarkıcının 15 şarkısı olmadığından cover ve akustikler tek çare oluyor.Herkese başarılar diliyorum, çok fazla cover, düet tercihi olduğu için orta dedim.
Tabi son kararı değerli jürilerimiz veriyor.
Akşam için şimdiden kolay gelsin @kerem cim. ❣️
O zaman ekleriz işte. Ben 4. puan durumunu aradan çıkarayım en iyisi.Oylamalarım bitmesine?
Tahmin ediyorum, Allahdan o konuda şanslı bir şarkıcım var ama önemli olan bu geniş yelpazeden doğru faydalanmak olacaktır.İlk haftaların olmazsa olmazıdır cover ve akustikler. Hem şarkıcı seçmek zor olduğu için hemde her şarkıcının 15 şarkısı olmadığından cover ve akustikler tek çare oluyor.
Neyse kafam karıştı benim, sen de işlerini hallet.İlk haftaların olmazsa olmazıdır cover ve akustikler. Hem şarkıcı seçmek zor olduğu için hemde her şarkıcının 15 şarkısı olmadığından cover ve akustikler tek çare oluyor.
------
O zaman ekleriz işte. Ben 4. puan durumunu aradan çıkarayım en iyisi.
Dersim sensin, kolay gelsin. Das jaBu görsellerle alıp veremediğim ne bilmiyorum hala. Şimdi oldu mu?
@BARON男爵 @Sherlock @ozmoturk @mrt-06 @EmreCan @xBUGRAx @Cervantes @781Ens @MEnes @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @eskici için son 1 saate girdik. Bakalım oy kullanabilecekler mi?Tahmin ediyorum, Allahdan o konuda şanslı bir şarkıcım var ama önemli olan bu geniş yelpazeden doğru faydalanmak olacaktır.
Herkese tekrardan bol şans 👍
Berkcim en önemli görevini yaptın mı? Madalya 😇Dersim sensin, kolay gelsin. Das ja