Dünya starımız sana ve @Çiğdem e tokadı bastı yine @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @eskici @Angelica @slhttnmtl @DosiTotonu tırmalarlar inş. .ss
Dünya starımız sana ve @Çiğdem e tokadı bastı yine @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @eskici @Angelica @slhttnmtl @DosiTotonu tırmalarlar inş. .ss
@xdragxx a topraklama yapmış, kaçak olmasın diye ...Hamdi bana bulaştı geçen gece... @Dosi @denizz19
Fazla konuşmasın her yere yayarım...
Ekli dosyayı görüntüle 106566
Aslında bana 150.000 tl yazmanız gerekiyor 😊🤗😃😄😁 @xdragxx @DosiZaten hak etmemişti. Sırtını @Mircan Saye 'ye dayamıştı
Dünya starımız sana ve @Çiğdem e tokadı bastı yine @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @eskici @Angelica @slhttnmtl @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 106573
Ah bi de videoyu görsem
Zengin @Dosi İsveç'ten Türkiye'ye tatile gelmiştir. Fakat İsveç dönüşünde ailesi @Dosi'yi Türkiye'de unutur. Bunun sonucunda depri olan @Dosi hayata küser ama hala çok zengindir. Ailesinin İsveç'e dön çağrıları sonuçsuz kalır.
O esnada oldukça fakir olan xdragxx ve @Tolstoyevski ile karşılaşır. Bugüne kadar hayatında eli sıcak sudan soğuk suya gitmeyen @Dosi bu fakirlerin arasında gerçek samimiyeti bulur.
Fakat zamanla araya giren bazı fitneciler bu 2 fakirin @Dosi'nin çevresinde olma sebebinin parası olduğunu söyler ve @Dosi insanlara olan inancını tamamen yitirir.
Kim demişse yalan demiş sen güzel bir dişi olmazsa etrafında dolanmazsın @Tolstoyevski yi bilmem jigolo olabilir
Zengin @Dosi İsveç'ten Türkiye'ye tatile gelmiştir. Fakat İsveç dönüşünde ailesi @Dosi'yi Türkiye'de unutur. Bunun sonucunda depri olan @Dosi hayata küser ama hala çok zengindir. Ailesinin İsveç'e dön çağrıları sonuçsuz kalır.
O esnada oldukça fakir olan xdragxx ve @Tolstoyevski ile karşılaşır. Bugüne kadar hayatında eli sıcak sudan soğuk suya gitmeyen @Dosi bu fakirlerin arasında gerçek samimiyeti bulur.
Fakat zamanla araya giren bazı fitneciler bu 2 fakirin @Dosi'nin çevresinde olma sebebinin parası olduğunu söyler ve @Dosi insanlara olan inancını tamamen yitirir.
Nereli kiAaa ne aşireti be asıl aşiret deniz @denizz19
EditledimAh bi de videoyu görsem
Hayatta ailene bile güvenmeyeceksin. Baksana beni unutmuşlar
Eski senaristsin normalEditledim
Yeşilçam müzikleri dinlerken aklıma böyle senaryolar geliyor...
Nasıl hikaye devamını getirem miEski senaristsin normal
Nereli ki
Getir getir. Sonunu merak ettimNasıl hikaye devamını getirem mi
Yoldaşım @Tolstoyevski sersemledi ne diyeceğini düşünüyor.11 numaralı kutunun sahibi @slhttnmtl uyguladığım bir taktikle @Tolstoyevski ne düşünüyorsun
Konser mi yapıyor utanmadan yazıklar olsun...Dünya starımız sana ve @Çiğdem e tokadı bastı yine @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @eskici @Angelica @slhttnmtl @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 106573
Konser mi yapıyor utanmadan yazıklar olsun...
Baş cahil mi söylüyor bunu.
Mal batıya kaymasın. Dikkat etKasayı koruyorum şu an malum, yarışmacımız tehlikeli ne olur ne olmaz dedim
Getir getir. Sonunu merak ettim