Hhaha sen kendini bu versionda görüyorsun tabi @serhattÇöpçü değilim ben yok et artık şu fotoyu
şampiyon olduk yine her sene biz oluyorduk @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock kütükler çatlasınUEFA Avrupa ligi play offunda
Siz şampiyonlar ligindeysiniz @Çiğdem
Evet reyiz maalesef.Bodrum’da yangın var sürekli @eskici
Dizi bitti sen hala bırakmadın şu adamıHhaha sen kendini bu versionda görüyorsun tabi @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 106552
------
şampiyon olduk yine her sene biz oluyorduk @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock kütükler çatlasın
Sen yokten Başakşehirde şampiyon oldu @ÇiğdemHhaha sen kendini bu versionda görüyorsun tabi @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 106552
------
şampiyon olduk yine her sene biz oluyorduk @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock kütükler çatlasın
Diziden bize ne sen ölmedin kiEvet reyiz maalesef.
------
Dizi bitti sen hala bırakmadın şu adamı
Forumda duymustum o takımın ismini ilk kezSen yokten Başakşehirde şampiyon oldu @Çiğdem
Bodrum’da sürekli yangın varDiziden bize ne sen ölmedin ki
------
Forumda duymustum o takımın ismini ilk kez
Beni şu adama benzetme artıkDiziden bize ne sen ölmedin ki
------
Forumda duymustum o takımın ismini ilk kez
Neye benzetim eskiden bir külüstür televizyona seni çizmeyi denemiştim sanırımBeni şu adama benzetme artık
Buralarda da sel var dikkat edin 😱 😱 😱Bodrum’da sürekli yangın var
Bodrum sıkıntılıNeye benzetim eskiden bir külüstür televizyona seni çizmeyi denemiştim sanırım
------
Buralarda da sel var dikkat edin 😱 😱 😱
Evet o bile daha iyiydi bir havası vardı en azındanNeye benzetim eskiden bir külüstür televizyona seni çizmeyi denemiştim sanırım
------
Buralarda da sel var dikkat edin 😱 😱 😱
Sende tam ortalık karısıkken geldin türkiyeye cnmBodrum sıkıntılı
arşivime baktımda çizdiğim resimi bulamadım ama kaynağı duruyor bir fırçamı alıp ilgilenirimEvet o bile daha iyiydi bir havası vardı en azından
Zaten hep karışıkSende tam ortalık karısıkken geldin türkiyeye cnm
------
arşivime baktımda çizdiğim resimi bulamadım ama kaynağı duruyor bir fırçamı alıp ilgilenirim
Ekli dosyayı görüntüle 106554
İlgilen bakalım bu sefer becerebilecek misinSende tam ortalık karısıkken geldin türkiyeye cnm
------
arşivime baktımda çizdiğim resimi bulamadım ama kaynağı duruyor bir fırçamı alıp ilgilenirim
Ekli dosyayı görüntüle 106554
Halkin Polisiyle 16.Sezonuyla Yakındaİlgilen bakalım bu sefer becerebilecek misin
manyak gibi her üyenin fotosu var leptıobumdaİlgilen bakalım bu sefer becerebilecek misin
Düzelmez gibi artık bir sürü yan virüs çıkmısZaten hep karışık
Beklemedeyiz reyizHalkin Polisiyle 16.Sezonuyla Yakında
Bir ara uğraşıyordun herkeslemanyak gibi her üyenin fotosu var leptıobumda
------
Düzelmez gibi artık bir sürü yan virüs çıkmıs
Foruma geldikya tek tek görüştükçe atıyorum suratlarına orjinal fotolarınıBeklemedeyiz reyiz
Bir ara uğraşıyordun herkesle
O beni istiyor ben değil.