Onlar senin aklını çelmeye çalışıyor Gerçeği söyleyen benim beni dinleYa herkes etme diyor işte iyice zorlaşıyor işim.ss @Dosi
Onlar senin aklını çelmeye çalışıyor Gerçeği söyleyen benim beni dinleYa herkes etme diyor işte iyice zorlaşıyor işim.ss @Dosi
En güzeli.Benim kafadasın bayılırım. Şipşak
Konuk sanatçı işinde ucuza kaçmışsınız. Benim bildiğim @Tolstoyevski ne yapar ne eder Tarkan'ı getirtirdi.
Ben olsam galiba kabul ederdim.Ya herkes etme diyor işte iyice zorlaşıyor işim.ss @Dosi
Keşke senle eş olsaydım.En güzeli.
Buray çok muhteşem bir ses. @Özgür sayesinde para almadan geldi. Gönlü zenginKonuk sanatçı işinde ucuza kaçmışsınız. Benim bildiğim @Tolstoyevski ne yapar ne eder Tarkan'ı getirtirdi.
@Dosi ye boşuna sinir atmıyorum, olmamış kazanmak istiyor ama yemezler bu numarayıKonuk sanatçı işinde ucuza kaçmışsınız. Benim bildiğim @Tolstoyevski ne yapar ne eder Tarkan'ı getirtirdi.
İşte o belkiler kafamı allak bullak ediyor. Keşke 10 bin + 20 bin kalsaydı ve bu teklif gelseydi o zaman hiç düşünmeden ederdim.Ben olsam galiba kabul ederdim.
Kutunda iyi miktar düşünüyorsan devam et. Son bırakacağın kutuda senin olur belki. Karar çok var ozaman.
Son bir mavi 200 bin bıraksan dahi bence bu miktara yakın gelir.
Neyse hadi cidden uzadı artık.İşte o belkiler kafamı allak bullak ediyor. Keşke 10 bin + 20 bin kalsaydı ve bu teklif gelseydi o zaman hiç düşünmeden ederdim.
MS de yarışmıştı@Özgür menajeri mi?
Buğra da devam et dedi o zaman bu kadar insanı kırmayıp YOKUM diyorum.Neyse hadi cidden uzadı artık.
Karar ver
Ben hep kaliteli isimleri seçtim yalnız. MFÖ, 84, Ahmet Kaya, Buray ve Pinhani. Kolaya kaçıp garanti şarkıcılar seçmem asla. Buray da bence son yılların en kaliteli seslerinden. Her şarkısı ayrı güzel.Senin gibi Pinhani 'yi seçmiş müzik zevki iyi bir arkadaştan bunu beklemezdim. Evet o dönem olsam 1 vereceğim isim direk belli olurdu.
Zeynep hanım sinirlendi @Aserat @Cervantes @xdragxx @serhatt ve (@cehennet )Neyse hadi cidden uzadı artık.
Karar ver
Sadece o değil ben de sinirlendim hatta ben daha çok sinirlendim
Ne zaman ? Şu an Pinhani ile yarıştığındanMS de yarışmıştı
Hemen bir kutu söyle ozman.Buğra da devam et dedi o zaman bu kadar insanı kırmayıp YOKUM diyorum.
Keşke herkes senin gibi kıymet bilse.Buray çok muhteşem bir ses. @Özgür sayesinde para almadan geldi. Gönlü zengin
Parantez içine dikkatSadece o değil ben de sinirlendim hatta ben daha çok sinirlendim