Kasım 2011 Ayın En Favori Moderatörü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• BesaleT

Oy: 14 53.8%
  • xdragxx

Oy: 12 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acındırmak filan değil yenilgiyi çekememezlik yapmam ama kasım ayı en çok mesaj yazanlara konu açanlara bakarsan anlarsın:) yani yenileceğimi biliyorum ama 6 fark beklemiyordum

msjlarda fazla fark yok :D bende 2.yim ayrıca benimde en fazla görüntülenen konularda konum var demek ki misfir çekmişiz fazla :D yani bu kadar fark bende beklemiyordum ama forumda ki arkadaşlar böyle değerlendirmiş :)

ben sana az konu yazmışsın az mesaj atmışsın demedim zaten sana demem de bilirsin
ben sadece bu kadar fark beklemedeğimi şaşırdığımı söyledim:)

tmm bende onu dedim işte hacı nyse tebrik ederim seni:)

acındırmak filan değil yenilgiyi çekememezlik yapmam ama kasım ayı en çok mesaj yazanlara konu açanlara bakarsan anlarsın:) yani yenileceğimi biliyorum ama 6 fark beklemiyordum

Sende aktiftin gerçekten bu ay hemde çok fazla, ama ben bu ay BesaleT'i daha iyi buldum çünkü bu ay hiç tartisma yasadigini görmedim bir üye haricinde ve herkesle gayet iyi uyum sagliyordu ve bir nedeni daha var ama bunu kendimde sakli tutmak istiyorum. :)

:D bu ay'da tartışırım hakkımı her zaman korurum fks14:) söyle ya sende saklı kalmasın ne olacak sanki:)

:D bu ay'da tartışırım hakkımı her zaman korurum fks14:) söyle ya sende saklı kalmasın ne olacak sanki:)

Elbette ki hakkini koruyacaksin, elbette ki kendini savunacaksin ama baska insanlari kirmaman amaciyla

kırmadın gerçekleri söyledim kırılan kırıldı:)

valla söyle yoksa şike falan zannedecekler :D ayrıca bende merak ettim :)

Abartilacak bir durum yok, ben seni bu ay daha iyi buldum ama diger aylarda neredeyse hep oyumu xdragxx'e kullandim.. Bu seferde senin hakettigini düsündüm. :)

:D ne şike falan sanacaz bizim adımız çıkmıştır belki şikeci diye 6 oyum silindi

allah allah fks14 gerekirse 30 ay üst üste bana vermesin oyunu benim ağzımdan öyle bir laf çıktı mı

hacı gene öne geçtin :D Ayrıca AlemTo burda post kasmayan yok xdragxx de post kasıyo sadece ben kasıyomuşum gibi bi izlenim oluyor galiba :D

Ben sana öyle mi dedim ? Bu ay çok past kastın ondan xdragxx verdim xdragxx bu ay post kasmadı bana göre fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...