Geçen sezon oy kullanmayı unutmuştu birde. Imagine Dragons ile. En iyisi tekmeyi vuralım tekrar forumu bıraksın. @batuhankaralar
Doğru düzgün işler yapmıyor sonra beni istemiyorsunuz diyor @batuhankaralarGeçen sezon oy kullanmayı unutmuştu birde. Imagine Dragons ile. En iyisi tekmeyi vuralım tekrar forumu bıraksın. @batuhankaralar
Kız sus uydurmuştum ben onu
Güzelim afişi mahvettiniz, @mrt-06 ne ara girdi onu anlamadım bile. @Forumdash da sonra seni kıskanıp onu köşeye atmıştı.
Saçmaladı iyice.
Ben forumdayken diyordu iyi uydurmussunKız sus uydurmuştum ben onu
Algı işte.
Açık havada çok kaldığın içindir. Kart halinle seni @eskici dahi kabul etmedi.Ben çıtırım daha kendine gel.
Oha artık, yeteneğe gel o kadar şeye denk geldim buna hiç gelmemiştimBen forumdayken diyordu iyi uydurmussun
@mrt-06 Kendini ekledi nasıl dedi ben beğendim ama forumdash soğuk suratıyla beğenmedim ayarlayacam dedi Başta anlamadık sonra baktık @mrt-06 ı kenara atmısGüzelim afişi mahvettiniz, @mrt-06 ne ara girdi onu anlamadım bile. @Forumdash da sonra seni kıskanıp onu köşeye atmıştı.
Sen kendine bak be sen çok mu gençsin.Açık havada çok kaldığın içindir. Kart halinle seni @eskici dahi kabul etmedi.
Yaşlı sananlar vardı beni onun yüzünden @xemrexxxOha artık, yeteneğe gel o kadar şeye denk geldim buna hiç gelmemiştim