TRT 1 Seksenler - Dizi Yorumları

Gençlerden ziyade yetişkin bir kitlesi var zaten dizinin, yetişkin kitlesi o kadar da takılmıyor. Geçmişi hatırlatıyor diye seviyor ve izlemeye devam ediyor. :D
Bende geçmişi sevdiğim için izliyordum, ama artık o kısımdan baya uzaklaştı. :A @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bende geçmişi sevdiğim için izliyordum, ama artık o kısımdan baya uzaklaştı. :A @The_Erinch
Geçmişi seviyorsun da, geçmişe özlem duyanlar için diyorum. Senin o geçmişi yaşaman lazım özlem duyman için. @The_Erinch mesela özlem duyar, sorun yok. Hatta dizi şu anda 1991 yılını anlatıyor. Seksenler olmaktan da çıkmış. :D

Gelecek sahneleri çok sıkıcı olmaya başlamış, keşke olmasaymış. Aynı şekilde okul sahneleri de. Bazı olaylar birbirini tekrarlıyor ve gereğinden fazla uzun sürüyor.

Günlük oluncaya kadar izlemem sanırım artık. :A @slhttnmtl
Ee 800 kere çekildi bi de zahmet tekrarlasın :A :F. Bu bitince gene Çocuklar Duymasın başlar Çocuklar Duymasın biter bu başlar :F onlar olmasa Birol Güven bitmişti :A

Özlem değil seninki bir merak @Emre Ozansoy @Araf dediği gibi yaşamadığını birşeye özlem duymazsın ama merak edersin. Senin ki değişik bir huy ama benim açımdan da güzel, eskiyi sevmen, önem vermen @Zeyno
Yani doğru aslında benim için bile özlem değil merak seksenler çünkü ben bile 84 lüyüm ama bilinçlenme 87 de olsa 3 sene yaşamışım seksenleri 🤔

Kaynanada yediriyor çocuklarına yediriyor.Ama torunuda babaannesiyle birlikte

Ben de 88'liyim ucundan köşesinden yaşadım o yılları ama doksanlar herşeyiyle bir başka ya o yıllara yeniden geri dönmek isterdim hatta o yıllarda genç olmayı isterdim:)
@The_Erinch @Emre Ozansoy @Zeyno @Araf @Doğan konuya sonradan dahil oldum ama içimde kalmasın dedim:)

Hazır geçmişe özlem derken şu sahneyi de buraya bırakayım:)

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Zeyno and Araf
Tahmin ettiğim gibi Kemal Kuruçay'ın karakteri de bir yere gitmiş olarak gösteriliyor. Keşke gelecek hissi vermek yerine karakterlerin hikayelerini bitirseler yada artık diziyi bitirseler.