Post Kasmak Ne Demektir ?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Arkadaşlar hep post kasıyoruz diyoruz ama hep de nedir bu post kasmak diye düşünüyoruz. Bazıları ben hiç post kasmam der, bazıları açık gönüllü olup ben post kasıyorum der.

Peki nedir bu post kasmak ?

Arkadaşlar ben bu konuyu foruma her girdiğim zamanda düşünüyorum ve şöyle bir şey düşündüm. :)

Post kasmak = Gereksiz mesaj yazmak

Şimdi yine soracaksınız nedir bu gereksiz mesaj yazmak.

1) Mesela herhangi bir konuda bir görüşünüz yok. Konumuz spor olsun diyelim. Sporla ilgili bir şey bilmiyorsunuz ve sporla ilgili olan konuya alakasız bir mesaj attınız. İşte bu post kasmaya girer.

2) Ya da herhangi bir konuda bir şeyi anlamıyormuş gibi davranmak da post kasmaya girer. Mesela bu nasıl olacaktı, bu nasıl yapılacaktı ? Böyle olan mesajlarda post kasmaya girer.

3) Yine başka bir konuda post kasmaya girer. Mesela herhangi bir diziyle ilgili bir haber var. " Bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak " demek de post kasmaya girer.

4) Mesela bir konuyu uzatmak da post kasmaya girer.

5) Her konuya yorum atmak post kasmaya girmez. Adam konuyu biliyordur, mesajını atar ve biter. :)

Sorunuz olursa söyleyebilirsiniz :)

Saygılar...

Son düzenleme:

1) Mesela herhangi bir konuda bir görüşünüz yok. Konumuz spor olsun diyelim. Sporla ilgili bir şey bilmiyorsunuz ve sporla ilgili olan konuya alakasız bir mesaj attınız. İşte bu post kasmaya girer.

2) Ya da herhangi bir konuda bir şeyi anlamıyormuş gibi davranmak da post kasmaya girer. Mesela bu nasıl olacaktı, bu nasıl yapılacaktı ? Böyle olan mesajlarda post kasmaya girer.

3) Yine başka bir konuda post kasmaya girer. Mesela herhangi bir diziyle ilgili bir haber var. " Bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak " demek de post kasmaya girer.

bunları bir üye çok sıklıkla kullanıyor