Çok tebrikler hayırlı olsun15 bininci oldu babamla bakıyolar ünilere
------
Eadan tercih yap git
Çok tebrikler hayırlı olsun15 bininci oldu babamla bakıyolar ünilere
------
Eadan tercih yap git
Olur mu cidden özel üni tam burslu Bana İstanbul'da yok diyorduİstanbulda tam burslu özellerde tıp okusun
Eee daha ne olsun hukuk yaz geçEvet sayısalda sınavda çok acizdim mat yapamayınca edebiyat çözdüm hatta bundan orada Eada 9.999. olmuşum.
Evet oluyor.Ayrıca bu yıl çoğu özelin ingilizveleri de açıldı.Bir de geçen sene kontenjanı dolmayan tam burslu arel ünisini unutmamak lazımOlur mu cidden özel üni tam burslu Bana İstanbul'da yok diyordu
------
Eee daha ne olsun hukuk yaz geç
Netlerini merak ettim ayt'de özellikle Türkçe'yi
Aşko senin seviyene aşığımBu kaçırdığımız 2. sınav oluyor. Seneye girip ne seviyede olduğumuzu öğrenmek gerek.
Bilgilerin için çok teşekkürler ileteceğimEvet oluyor.Ayrıca bu yıl çoğu özelin ingilizveleri de açıldı.Bir de geçen sene kontenjanı dolmayan tam burslu arel ünisini unutmamak lazım
------
Aşko senin seviyene aşığım
Instagram'dan seni engelleyeyim de gör gününü. 😡Evet oluyor.Ayrıca bu yıl çoğu özelin ingilizveleri de açıldı.Bir de geçen sene kontenjanı dolmayan tam burslu arel ünisini unutmamak lazım
------
Aşko senin seviyene aşığım
Hukuktan nefret ediyorum psikoloji konusunda da emin değilim.Olur mu cidden özel üni tam burslu Bana İstanbul'da yok diyordu
------
Eee daha ne olsun hukuk yaz geç
Netlerini merak ettim ayt'de özellikle Türkçe'yi
15 bininci oldu babamla bakıyolar ünilere
------
Eadan tercih yap git
Nefret ediyorsan boşver psikoloji düşün amaHukuktan nefret ediyorum psikoloji konusunda da emin değilim.
Bursa Atatürk Anadolu işte ben aslında kötü öğrenci olduğumu düşünmüyorum ve daha iyi yapamasam bile bundan aşağı düşeceğimi sanmıyorum o yüzden büyük ihtimalle seneye bırakacağım.Nefret ediyorsan boşver psikoloji düşün ama
Temelin sağlam mf'den de 50 bin yaptığına göre bir sonraki seneyi de düşünebilirsin Ne lisesi mezunuydun?
Önemli olan bu düşünceye sahip olmak. Zaten tyt en kötü geçen seneki geçerli oluyor ayt'i yükseltmeye bakacaksın. Kardeşim de geçen sene 100k yapmıştı ikinci senesinde 18k yaptı.Bursa Atatürk Anadolu işte ben aslında kötü öğrenci olduğumu düşünmüyorum ve daha iyi yapamasam bile bundan aşağı düşeceğimi sanmıyorum o yüzden büyük ihtimalle seneye bırakacağım.
Hyr bunu yapmaInstagram'dan seni engelleyeyim de gör gününü. 😡
Kardeşim de imkbden mezun olduBursa Atatürk Anadolu işte ben aslında kötü öğrenci olduğumu düşünmüyorum ve daha iyi yapamasam bile bundan aşağı düşeceğimi sanmıyorum o yüzden büyük ihtimalle seneye bırakacağım.
Beni hiç ilgilendirmiyor ama bu kadarı ne? Baraj hiç olmasın daha iyi. Bu puanla gidilen üniversiteden hayır gelmez zaten. Üniversiteli işsizi artırır bu.
Mahvettiler eğitimi. Yazık, çok yazık.
Öğrenciler niye bu kadar düşük yapıyor demek yerine baraj düşürülüyor. Bu kadar kişi üniversiteye gidince ne olacak merak ediyorum. Çoğu kişi 4 yıl sonunda borçlu diplomalı işsiz olarak dolaşacakMahvettiler eğitimi. Yazık, çok yazık.
Önüne gelen üniversite mezunu olucak
Barajin önemi yok ki göstermelik oldu kalksın daha iyi bari.Baraj 250'ye falan çıkması lazımken iyice düşüyor maalesef.