Tarzım biraz farklıdır tabi, hiç tanımayana değişik gelebilir haklısın...Ben daha alışamadım belki. Senin mesajlarında bir geriliyorum. Uzun uzun açıklamalar, kendinden eminliğin gerginlik katıyor.![]()
Tarzım biraz farklıdır tabi, hiç tanımayana değişik gelebilir haklısın...Ben daha alışamadım belki. Senin mesajlarında bir geriliyorum. Uzun uzun açıklamalar, kendinden eminliğin gerginlik katıyor.![]()
Teşekkürler. İnşallah öyle olur. Iyi bayramlar bu arada. Konuşmadık senle bunu galiba.
------
Teşekkürler Emrecim. Umarım böyle devam eder. Iyi ki varsınız.![]()
Aradan 10 gün geçseydi bi ne acelesi var.1.999 ve 2.000. Mesajı da yazmış bulundum. @EmreCan 'in dediği gibi biraz durulmam lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 106344
Ekli dosyayı görüntüle 106341
Aradan 10 gün geçseydi bi ne acelesi var.![]()
Yok canım şaka amaçlı benimki, 2 kere yarışmacı oldun normali bu.Durduramıyorum kendimi. Ağustosta tatile çıkacağım ama. Bu haftasonu da burada az bulunurum Yavaslamış olurum![]()
Maşallah çok hızlısın.1.999 ve 2.000. Mesajı da yazmış bulundum. @EmreCan 'in dediği gibi biraz durulmam lazım.
Yok canım şaka amaçlı benimki, 2 kere yarışmacı oldun normali bu.![]()
Maşallah çok hızlısın.Tebrik ederim, daha nice başarılarını kutlamak dileğiyle.
![]()
Başlığına 2000'ler'i de eklememi ister misin?
Kız dur yerinde be saçını başını yolarım 😛1.999 ve 2.000. Mesajı da yazmış bulundum. @EmreCan 'in dediği gibi biraz durulmam lazım.
Başlığına 2000'ler'i de eklememi ister misin?
Bende yakında 70 bin olacağım. Ben de en son konuma eklemeyi düşünüyorum![]()
Kız dur yerinde be saçını başını yolarım 😛
Açılıyor. İstersen aç.Olur. 2. Konusu açılıyor mu ki? Ben 1 5 10 şeklinde gidiyor diye düşünmüştüm. Açılmıyorsa başlık hatalı olabilir?
O biraz zor be gülüm![]()
Kafanı patlatırım aldldlsocOlur. 2. Konusu açılıyor mu ki? Ben 1 5 10 şeklinde gidiyor diye düşünmüştüm. Açılmıyorsa başlık hatalı olabilir?
O biraz zor be gülüm![]()
Açılıyor. İstersen aç.
1
2
3
5
10
15
20
Diye gidiyor
Sen aç demiştimYok açma yaa. Geçti artık. Başlığı çevir yeter benim için.![]()
Sen aç demiştimben kendi konumuda açmayacağım zaten
Tebrikler bu arada.
Çenesi düşük diye göze batmak istemiyorum. Senin dediğin daha mantıklıymış.![]()
Çenen koptu mu????Biraz 8ltofat et artık. Alınıyorum![]()