Telefondan yürütüyor Emre, dünkü aksilik çıkmayaydı keşke.Ay bugün çok mu yavaş gidiyoruz.ss
Telefondan yürütüyor Emre, dünkü aksilik çıkmayaydı keşke.Ay bugün çok mu yavaş gidiyoruz.ss
Recap atmadın dey.Bütün bunlar Parçayı paylaşmadım diye mi ?
Evet. O kadar kişiyi beklettin.Bütün bunlar Parçayı paylaşmadım diye mi ?
Teşekkürler Eray @phoebebuffay@phoebebuffay'ın oyları:
16 Teoman - Güzel Bir Gün
15 Candan Erçetin - Meğer
14 MFÖ - Yalnızlık Ömür Boyu
13 Edis - Buz Kırağı
12 maNga - Işıkları Söndürseler Bile
11 Toygar Işıklı - Gecenin Hüznü
10 Hadise - Farkımız Var
9 Ebru Gündeş - Ben Olmayınca
8 Pinhani - İstanbul'da
7 İzel - Sayın Her Şeyi Bilen
6 Tuğba Yurt - Destur
5 Model - Böyle Akşamlar (İlk kez dinledim, Model'in nadir sevmediğim şarkılarından biri oldu. )
4 Tarkan - Beni Çok Sev (Altyapı, sözler vs her şey çok klişe ya. Yanılmıyorsam 2017'de çıktı bu şarkı ama hiç orijinal bir şarkı gibi değil.)
3 Merve Özbey - Unutum Seni Ben (Vasat. )
2 Serdar Ortaç - Mikrop (Ortalama bir Serdar Ortaç şarkısı. Kendisini ve şarkılarını sevmiyorum. )
1 Yeni Türkü - Vira Vira (Hiç sevemedim maalesef. )
Şakasına demiştim onu.Bende kendimi 1. sırada arıyordum bunun neresi kötü be @phoebebuffay
Bugün sürekli 8 puan geliyor.@phoebebuffay'ın oyları:
16 Teoman - Güzel Bir Gün
15 Candan Erçetin - Meğer
14 MFÖ - Yalnızlık Ömür Boyu
13 Edis - Buz Kırağı
12 maNga - Işıkları Söndürseler Bile
11 Toygar Işıklı - Gecenin Hüznü
10 Hadise - Farkımız Var
9 Ebru Gündeş - Ben Olmayınca
8 Pinhani - İstanbul'da
7 İzel - Sayın Her Şeyi Bilen
6 Tuğba Yurt - Destur
5 Model - Böyle Akşamlar (İlk kez dinledim, Model'in nadir sevmediğim şarkılarından biri oldu. )
4 Tarkan - Beni Çok Sev (Altyapı, sözler vs her şey çok klişe ya. Yanılmıyorsam 2017'de çıktı bu şarkı ama hiç orijinal bir şarkı gibi değil.)
3 Merve Özbey - Unutum Seni Ben (Vasat. )
2 Serdar Ortaç - Mikrop (Ortalama bir Serdar Ortaç şarkısı. Kendisini ve şarkılarını sevmiyorum. )
1 Yeni Türkü - Vira Vira (Hiç sevemedim maalesef. )
Eray? 😱Teşekkürler Eray @phoebebuffay
İçime su serpildi iyi oldu.Şakasına demiştim onu.
Yaş kemale eriyor tabii ne yaparsın...İsimler karıştı görüyor musun 😳
Aynısını yazıyordum.Eray? 😱
Aynen çıkmasaydı keşke biz de bekledik baya.Telefondan yürütüyor Emre, dünkü aksilik çıkmayaydı keşke.
Sana muhtaç değilim, varsın olsum reytingimiz hiç olmasın. Bizim prestijimiz yeter.Aa bir de sunucu olacak tehdit ediyor beni. Akrep gibi 6 reytingden 0'a düşersin artık ne diyeyim.
Azrail karışır senin yaşına bu saatten sonra ancaYaş kemale eriyor tabii ne yaparsın...
Eray? 😱
Yüksek puandan hatlar karıştı kusura bakmayınızAynısını yazıyordum.
Bak sen buda yaşdan vuruyor beni....Alacağın olsun Tolssss....Yaş kemale eriyor tabii ne yaparsın...