Dualarımız seninle.
Dualarımız seninle.
Zaten yarışmalarda kimse tanımıyor diye değiştirdim@batuhankaralar şu nickini keşke yarışma bittikten sonra değiştirseydin. Hep unutuyorum, hatta yarışma afişinde bile Veteran yazıyor.
Hazırım.1 saat sonra kerem'in oyu ile başlıyoruz. Herkesi bekliyoruz!
Yani ne atsam bilemedim normalde iyi ama jüri şartlarında berbat.Sunucumuz @kerem'in oyları ile sonuçları açıklamaya başlıyoruz!
Herkese merhaba, ilk kez hepsini baştan sona dinledim ve bana verdikleri duygular aracılığıyla bu puanlamayı yaptım. Herkese başarılar.
17p) maNga
16p) Mor ve Ötesi
16p) Candan Erçetin
15p) MFÖ
15p) Tuğba Yurt
15p) Teoman
15p) İzel
13p) Serdar Ortaç
13p) Hadise
13p) Model
10p) Merve Özbey
10p) Edis
9p) Pinhani
8p) Toygar Işıklı
8p) Yeni Türkü
7p) Tarkan
7p) Ebru Gündeş
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
@kerem teşekkürler ama 17 versen iyiydi.Sunucumuz @kerem'in oyları ile sonuçları açıklamaya başlıyoruz!
Herkese merhaba, ilk kez hepsini baştan sona dinledim ve bana verdikleri duygular aracılığıyla bu puanlamayı yaptım. Herkese başarılar.
17p) maNga
16p) Mor ve Ötesi
16p) Candan Erçetin
15p) MFÖ
15p) Tuğba Yurt
15p) Teoman
15p) İzel
13p) Serdar Ortaç
13p) Hadise
13p) Model
10p) Merve Özbey
10p) Edis
9p) Pinhani
8p) Toygar Işıklı
8p) Yeni Türkü
7p) Tarkan
7p) Ebru Gündeş
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Gönlünden ne geçiyorsa onu at.Yani ne atsam bilemedim normalde iyi ama jüri şartlarında berbat.
Bu şarkıyı en düşükler arasına almak…Sunucumuz @kerem'in oyları ile sonuçları açıklamaya başlıyoruz!
17p) maNga
16p) Mor ve Ötesi
16p) Candan Erçetin
15p) MFÖ
15p) Tuğba Yurt
15p) Teoman
15p) İzel
13p) Serdar Ortaç
13p) Hadise
13p) Model
10p) Merve Özbey
10p) Edis
9p) Pinhani
8p) Toygar Işıklı
8p) Yeni Türkü
7p) Tarkan
7p) Ebru Gündeş
Hadi olmamış olsun hem hayrı olsun hem doğru olsun.Gönlünden ne geçiyorsa onu at.
Teşekkürler.Hadi olmamış olsun hem hayrı olsun hem doğru olsun.
Qualität.Sunucumuz @kerem'in oyları ile sonuçları açıklamaya başlıyoruz!
17p) maNga
16p) Mor ve Ötesi
16p) Candan Erçetin
15p) MFÖ
15p) Tuğba Yurt
15p) Teoman
15p) İzel
13p) Serdar Ortaç
13p) Hadise
13p) Model
10p) Merve Özbey
10p) Edis
9p) Pinhani
8p) Toygar Işıklı
8p) Yeni Türkü
7p) Tarkan
7p) Ebru Gündeş
Paylaşabilirsin bence şimdi.Senin oylarını da istediğin zaman paylaşabilirim.
Qualität.