Boş atıp dolu tutmaya çalışanları dinlersen daha çok canın yanar!Yorumlari dinledim tutmadı, dinlemedim tutmadı. Bu akşam ne yapacağım ben yaa(
Boş atıp dolu tutmaya çalışanları dinlersen daha çok canın yanar!Yorumlari dinledim tutmadı, dinlemedim tutmadı. Bu akşam ne yapacağım ben yaa(
O zaman Hamdi Bey'in ilk teklifini kabul et.O zamanda büyük açıldı.
Bence sen kaç sen sonlara kalınca doğru tahmin ediyorsunYani, neyse moral bozmak yok. Bol şans tekrardan @cehennet
Sanırım.Bence sen kaç sen sonlara kalınca doğru tahmin ediyorsun
Kutu söyleyeyim mi?Yorumlari dinledim tutmadı, dinlemedim tutmadı. Bu akşam ne yapacağım ben yaa(
Az değilsin sen deO zaman Hamdi Bey'in ilk teklifini kabul et.
Bence en mantıklısı.Az değilsin sen de
Söyle vallahaKutu söyleyeyim mi?
Vay be görülmemiş birşey. 24 kutuda 2 tane 500 bini buldu @cehennet daha ilk 2 kutuda 😱 bu bir rekor @Angelica @EmreCan @Tolstoyevski @slhttnmtl @Emre Ozansoy @eskici @serhatt @Araf @phoebebuffay
3'te 3 yapamaz bence.@cehennet sana güveniyorum. 3'te 3 yaparak rekorunu geliştirebilirsin...
Ama unuttuğun bir şey var ilk teklifi kabul etse bile direkt kutusuna gitmiyoruz kutu açmaya devam ediliyorBence en mantıklısı.
Geçen gün açınca korkman gerekirNeyse devam ediyorum. @denizz19 @buralardaysa fikrini söylesin. Onun kutusunu açmak istiyorum. Geçen günde kırmızı açmıştı.
Söylememi isterse söylerim. @cehennetSöyle vallaha
Yarışmayı izlemediğim için o konuyu bilmiyorum.Ama unuttuğun bir şey var ilk teklifi kabul etse bile direkt kutusuna gitmiyoruz kutu açmaya devam ediliyor
@cehennet aldığı ahların bedelini ödüyor bu akşam.Vay be görülmemiş birşey. 24 kutuda 2 tane 500 bini buldu @cehennet daha ilk 2 kutuda 😱 bu bir rekor @Angelica @EmreCan @Tolstoyevski @slhttnmtl @Emre Ozansoy @eskici @serhatt @Araf @phoebebuffay