Leyla ile Mecnun'un Bölüm Sayısı Belli Oldu!

Leyla ile Mecnun'un karakterlerini doya doya izlemek için en ideal süre bana göre 70-80 dakika. Bence @MEnes'e göre de öyledir. :A
Size, özellikle de adaşıma bıraksak bölüm süreleri 3'er saat falan olur zaten. :A @MEnes

3 sezonun 2'sini tamamen izledim. Daha ilk bölümden başlamıştım diziye. :A 3. sezonu da izleseydim tüm sezonlar kısa gibi mi gelecekti yani? :A

Ben ilk sezonunu izledin sanıyordum sadece ama sonuç olarak iki sezon izleyip bırakmışsın. :A Kısa gelmezdi ama en azından bazen süre uzuyor olsa da sıkılmadığını fark ederdin. Gerçi arada sıkabiliyordu son sezondaki bazı bölümler. :A
------

Bence 20 dakika yapalım, @bazinga'nın gönlü olsun. :A

Evet özellikle komediye uzun süre yaramıyor

20-25 dakika olursa ortaya gerçekten inanılmaz bir şey çıkar ama ne Türkiye ne de Acun beyciğim buna hazır değiller maalesef. :A Elbet bir gün...

İşte aradığım yorum...
Dizi mi izleyeceğiz ?Kurban pazarlığına mı geldik? :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Araf
Leyla ile Mecnun'un karakterlerini doya doya izlemek için en ideal süre bana göre 70-80 dakika. Bence @MEnes'e göre de öyledir. :A
Bunlar kafayı yemiş kardeşim... :A Ne demek 1 saat altı olsun, ne demek 30 dakika olsun... Leyla ile Mecnun 2 saat olsa dakika sıkmadan izlerim. Bu sezon da dijital platform olduğu için 10 bölüm normal tabi ki. 10'ar bölümden 3 sezon benim için de idealdir. Ama bölüm süreleri 1 saatin altında olursa bu kadar karaktere ekran süresi ayırmak zor olacağından tadı damakta kalır. Kesinlikle 70 80 dakika bandında olmasını tercih ederim...

Bunlar kafayı yemiş kardeşim... :A Ne demek 1 saat altı olsun, ne demek 30 dakika olsun... Leyla ile Mecnun 2 saat olsa dakika sıkmadan izlerim. Bu sezon da dijital platform olduğu için 10 bölüm normal tabi ki. 10'ar bölümden 3 sezon benim için de idealdir. Ama bölüm süreleri 1 saatin altında olursa bu kadar karaktere ekran süresi ayırmak zor olacağından tadı damakta kalır. Kesinlikle 70 80 dakika bandında olmasını tercih ederim...
Dijital ve 80 dakika ... = Çölde Leyla'yı aramak...

• Üzücü
Reactions: MEnes