- Reaksiyon puanı
- 34,705
- Puanı
- 1,061
Jermain Lens, Josef De Souza, Salih Uçan ve Mehmet Topal'ı aldınız, bir de Kemal Ademi gelir, tam olur.
Hic birini de sevmem. Basaksehir 2 kurulsun, oraya gönderilsinler.
Jermain Lens, Josef De Souza, Salih Uçan ve Mehmet Topal'ı aldınız, bir de Kemal Ademi gelir, tam olur.
Josef'i oysa Beşiktaşlılar çok sevdi, sen sevmedin, ilginç.Hic birini de sevmem. Basaksehir 2 kurulsun, oraya gönderilsinler.
Josef'i oysa Beşiktaşlılar çok sevdi, sen sevmedin, ilginç.
Beşiktaş'tan çok uzaklaşmışsın sen, ondandır. Şampiyon oldunuz oysa.Ben bir tane oyuncu seviyor muyum BJK'de diye sor.
Fenerbahce'de bir tek Alex de Souza'yi severdim.
Beşiktaş'tan çok uzaklaşmışsın sen, ondandır. Şampiyon oldunuz oysa.
Bu sezon maç izleyeceğin tutar, bu sefer de Beşiktaş şampiyon olamaz.Gecen sezon bir tane mac bakmadim desem?
Bu sezon maç izleyeceğin tutar, bu sefer de Beşiktaş şampiyon olamaz.
O zaman Beşiktaş'ın maçlarını izlemeye başla. Maçları izlemedin, Beşiktaş şampiyon oldu bak.Fenerbahce olur gibi geliyor bana. Ali Koc iyidir, severim.
Gecen sezon bir tane mac bakmadim desem?
Kalp krizi geçirtir Türkiye Ligi. 😂
Orası öyle... Türk olmasam göz ucuyla bile bakmam. İnanılmaz berbat bir lig.Kalp krizi geçirtir Türkiye Ligi. 😂
Şu dizilişle bu sene kanser olacaz demedi demeyin.Ekli dosyayı görüntüle 106179
Fenerbahçe, ilk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda bulduğu 4 golle, Gençlerbirliği'ni 4-0 yendi.
İstatistikler:
Ekli dosyayı görüntüle 106180
Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısındaki oyun planı:
Ekli dosyayı görüntüle 106181
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Ya bu dizilişi oturtmayı başarır ya da eski dizilişe geri döner belki. Ya şaha kaldırır takımı ya da çöktükçe çökeriz. Ortası yok kısacası.Şu dizilişle bu sene kanser olacaz demedi demeyin.
Kanatsız bir takım olmaaaaaaaaaaz. Kanat bek sistemi de bizim ligde tutmaz.Ya bu dizilişi oturtmayı başarır ya da eski dizilişe geri döner belki. Ya şaha kaldırır takımı ya da çöktükçe çökeriz. Ortası yok kısacası.
Daha atmazlar demiştim de, atmışlar bile.@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.