Hamdi bu arada teklifi iletti bana da bir selam çaktı teklifte Teklifi görünce anlarız...@Emre Ozansoy yarışınca soyar Hamdi'yi @xdragxx
Yarışınca bu halimden eser klamaz.@Emre Ozansoy yarışınca soyar Hamdi'yi @xdragxx
100 küsür olmalıHamdi bu arada teklifi iletti bana da bir selam çaktı teklifte Teklifi görünce anlarız...
Direkt 500.000 TL önersin hatta100 küsür olmalı
Kırıkkale plakasını önerip bana selam çakıyorHamdi Bey'in yeni teklifi... Tamı tamına 71.000 TL! Dudak uçuklatıcı bir rakam.... @Dosi
Yuh, sadece 1 TL var diğerleri iyi para.Hamdi Bey'in yeni teklifi... Tamı tamına 71.000 TL! Dudak uçuklatıcı bir rakam.... @Dosi
O ne alaka?Kırıkkale plakasını önerip bana selam çakıyor
Sen 1 TL'den korktuğun için ona göre teklif verip duruyorYuh, sadece 1 TL var diğerleri iyi para.
Kutumdan haberi mi var yoksa
Ben Kırıkkaleli'yim kimlikte Ama hayatımda 1 kez gitmedim orası ayrı konu..Yuh, sadece 1 TL var diğerleri iyi para.
------
O ne alaka?
@Tolstoyevski yokum tabiki 😡
@Dosi risk alarak yoluna devam ettiğini açıklıyor... Şimdi sırada yeni kutular var. Aklından kimler geçiyor?Yuh, sadece 1 TL var diğerleri iyi para.
------
O ne alaka?
@Tolstoyevski yokum tabiki 😡
Bunu yeni öğrendim 😱Sen 1 TL'den korktuğun için ona göre teklif verip duruyor
------
Ben Kırıkkaleli'yim kimlikte Ama hayatımda 1 kez gitmedim orası ayrı konu..
Turkuazz ve denizz19'u açın hemen diyorsun yani iyi düşüüüüün bence çok aceleciBen kararımı verdim. @BARON男爵 'u sona bırakacağım
Bilmenize gerek yok zaten aslen Ankaralıyım Kırıkkale eskiden Ankara'nın köyü gibi bir şey il demeye gerek yok...Bunu yeni öğrendim 😱
Acele ettim bile baronda 1 var. Kendisi dedi ama olsunTurkuazz ve denizz19'u açın hemen diyorsun yani iyi düşüüüüün bence çok aceleci
Onu açacağım zaten sona kalacak kutuya karar verdim1 TL @denizz19'da diye düşünüyorum, ama yanılıyor olabilirim.