22 Temmuz 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    11

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
reyting-sonuclari-fav10-jpg.101059

İŞTE TOTAL'DE İLK 10 PROGRAM

total-sIdC.png

İŞTE AB'DE İLK 10 PROGRAM

ab-OEZ0.png

İŞTE ABC'DE İLK 10 PROGRAM

abc-53nF.png

4psyps.jpg

Son düzenleme:
  • Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Doğru bizim saatlerce süren bir programımız olmuştu @12.Adam sağolsun :A @xdragxx
Herkese minik bir tatil hediye edeceğim. Hakettik :A konuya yazarım sonra :A
Valla dünkü yayın imtihan gibiydi. Hem sizin için, hem de biz izleyiciler için. :A
------

Tatili sonuna kadar hak ettik. @Tolstoyevski onu da sponsorlarla bedavaya getirtir zaten. :A

TV izlemedim.

Seksenler, 100 kere yayınlanan Orta Direk Şaban'a bile geçilmiş, Birol Güven bazı şeyleri anlasa çok iyi olacak. Oranlarını da çok merak ediyorum. :A

TRT Çocuk ve TRT Spor boşlukta düşük oranlar ile de olsa AB'de ilk 10'da yer alıyor. Keşke bazı kanallar şu sistemden çıkartılsa. İlk 100 içerisinde 30-40'dan fazla çizgi film vs. vardır.

Aşk-ı Memnu finali bugün PT'de yayınlansa zirvede yer alırdı rahat, kanal ŞBS'yi tercih etti ama. :A

Seksenler hiçbir dizinin olmadığı günde bile zirvede yer alamamış. Yeni sezonda yine günlük olarak yayınlamaya devam edeceklerdir. Haftanın her günü yayınlamak yerine sadece hafta sonları haberden önce yayınlansa daha iyi olur izleyenler için diye düşünüyorum. :)

Seksenler hiçbir dizinin olmadığı günde bile zirvede yer alamamış. Yeni sezonda yine günlük olarak yayınlamaya devam edeceklerdir. Haftanın her günü yayınlamak yerine sadece hafta sonları haberden önce yayınlansa daha iyi olur izleyenler için diye düşünüyorum. :)
13 bölüm çekildi PT'de yayınlanacak. Ağustos ortasında günlük bölümleri çekmeye başlayacaklar.

13 bölüm çekildi PT'de yayınlanacak. Ağustos ortasında günlük bölümleri çekmeye başlayacaklar.
Hiç aksamadan devam ederse 23 Eylüle denk geliyor 13 bölümün bitmesi. 23 Eylül'de de zaten TRT'nin bütün dizileri başlamaz yeni sezona. Ekim'e kalanlar illa ki olacaktır. :)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Gunduz Aşkı Memnu izlemiştim. Bugün finali izlerim. Şov yapmış dizi yine. Bugün zirvede olmaması için bir sebep göremiyorum.:D

• Olmamış
Reactions: Tolstoyevski