Özel olduğum için oldumSen ne yaptın da özel jüri oldun. Eşin @serhatt 'ın forsuyla sunucuya şantaj mi yaptın.
Özel olduğum için oldumSen ne yaptın da özel jüri oldun. Eşin @serhatt 'ın forsuyla sunucuya şantaj mi yaptın.
Diğer 15 yarışmacı ne zaman gönderecek acaba şarkılarını...
Özel olduğum için oldum
Özel olduğum için oldum
Kim diyorsa yalan söylüyor inanma sen onlara@serhatt 'ın özeli olduğun için öldün diye duydum. Yine de bilemiyorum. Serhat olmasa giremezdi diyorlar
Eskici olduğum için özelim işteSenin neyin özel acabaa adın üstünde eskicisin sen yaa
Kim diyorsa yalan söylüyor inanma sen onlara
------
Eskici olduğum için özelim işte
Var tabi ne sandınEskicilerin özelliğidemi varmış bak sen
Var tabi ne sandın
Ben yerimde durmamEskicisin ya köşende duracan sanıyordum
Bekliyoruz.Az sonra Candan Erçetin sahnede... Beklemede kalın 😁😁😁😁 @Emre Ozansoy
Az sonra Candan Erçetin sahnede... Beklemede kalın 😁😁😁😁 @Emre Ozansoy
@serhatt 'ın özeli olduğun için öldün diye duydum. Yine de bilemiyorum. Serhat olmasa giremezdi diyorlar
Jüri başkanı olduğum için Eskici'yi kayırmalarını söyledim yanıma yakışsın diye.Kim diyorsa yalan söylüyor inanma sen onlara
------
Eskici olduğum için özelim işte
Ekli dosyayı görüntüle 105895
Öncelikle İki Haftadır Göstermiş olduğunuz ilgi ve verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Bu hafta sizlerin karşısına geçmiş iki haftaya nazaran daha sakin ama çok derin bir şarkı ile çıkıyorum.
Bu şarkının tamamını dinlediğinizde aslında nasılda hayat dersi verdiğini anlayacaksınız.
""Ağlamam artık gidenlere
Ağlamam artık bitenlere
Ağlamam artık üzenlere
İhanet edenlere""
Rec: 2:38- 3:44
Tüm yarışmacı dostlarıma başarılar; jürilerede kolaylıklar diliyorum.
İyi Eğlenceler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @Araf
Candan Erçetin'in her parçası çok ayrı, çok güzel ama bu daha güzel bir sanki. Bol şans abi.Ekli dosyayı görüntüle 105895
Öncelikle İki Haftadır Göstermiş olduğunuz ilgi ve verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Bu hafta sizlerin karşısına geçmiş iki haftaya nazaran daha sakin ama çok derin bir şarkı ile çıkıyorum.
Bu şarkının tamamını dinlediğinizde aslında nasılda hayat dersi verdiğini anlayacaksınız.
Ağlamam artık bitenlere
Ağlamam artık üzenlere
İhanet edenlere""
İyi Eğlenceler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @Araf
Teşekkür ederim MelekcimBaşarılar abim güzel şarkıyla gelmişsin yine
Cok severim bu şarkıyı yaİlk iki hafta sonunda verdiğiniz oylarla beni 3. yaptığınız için hepinize bir kez daha teşekkür ederim. Bu hafta Ebru Gündeş'in güçlü sesini ortaya serdiği bir şarkıyla geliyoruz. 2003 yılında çıkardığı Şahane albümünün en çok dinlenen parçası "Ben Olmayınca" ile bu hafta yarışmaya katılıyorum.
"Bir gün aşklar biter, hatıralar kalır
Kimi seversen sev hep hatırlatır
Sanma bir başkası yerimi alır
Gelenler gideni elbet aratır"
Recap: 02:44 - 03:44
Canım sen artık oy kullanmaya başlamalısın @Emre OzansoyCok severim bu şarkıyı ya
Bu da cok anlamlı ve cok güzel bir şarkıEkli dosyayı görüntüle 105895
Ağlamam artık bitenlere
Ağlamam artık üzenlere
İhanet edenlere""
İyi Eğlenceler.