Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Adam @Dosi nin etkinliğine bile bu kadar grafik hazırlamadı. Bu emeğe saygı duymak gerekirdi. Hevesi kursakta bırakmak değil!!!
------

Neyse bu konuyu da reyting malzemesi yaptık.yine kazanan ikiniz oldunuz @xdragxx :A
Yalnız hakem @Dosi olacağı için tüm o kuralar onun eline bakacak yani iyi geçinmeye bak derim şimdiden :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and cehennet
@Tolstoyevski sende şimdiden bugünkü oy için kusura bakma. Senden daha iddialı bir şarkı beklerdim geçen haftadan sonra. :A Tarkan'ın birçok hiti varken bu hafta ilginç bir şarkı ile çıkmışsın. :A
İlk şarkı ile açık ara zirve yapınca niye iddilaı şarkı ile gelsin? :A elenmeyeveği garanti :A
------

Kötü mü geçiriyorum seninle @Dosi 😱 Kimseyle aram kötü değil ki.:(
Şimdilik iyiyiz :A sende kavgacı potansiyeli var :A

Diğerlerine tur bindirmek için. :A Tarkan'ın her haftaya yetecek kadar güzel hit şarkıları var. Bu haftaki seçimi ilginç geldi bana. :A
Ben 10 puan verdim :A hoş Yolla şarkısında öyleydi galiba :A
------

Yok bee. Baksana kavga çıkınca hemen R yapıyorum. Biraz sataşma yapar sakinleşiriz o kadar.:A
Bir kaç aya görelim seni :A zamanla pişersin :A daha şimdiden ortalık karıştırıyorsun, sonrasını düşünemiyorum :A yoksa bende pek tartışan biri değilim. Sessiz kalmak en büyük silahım :A

Rakip program üzerinden hit kazanmak mı? :A

1626892497767.jpeg

• İlginç
Reactions: Dosi