Ona ben karar veririm, sen favori üyelerin yetkilerini neden kısıtladığının hesabını ver önce.Ne olacak başlık?![]()
------
Bu da çok fantastikmiş Ali'cim.
Ona ben karar veririm, sen favori üyelerin yetkilerini neden kısıtladığının hesabını ver önce.Ne olacak başlık?![]()
Bu da çok fantastikmiş Ali'cim.
Koronanın etkisi @keremOna ben karar veririm, sen favori üyelerin yetkilerini neden kısıtladığının hesabını ver önce.
------
Bu da çok fantastikmiş Ali'cim.![]()
Bizde elde var sıfır, yakında konu açma yetkisi de alınır elimizden...Galiba.Bir de konuları sabitleme özelliği var, sizde var mı onu bilmiyorum ama.
![]()
Mecbur kaldık eski konularının hepsini sabote etmeye çalışan birkaç vaka yüzünden.Ona ben karar veririm, sen favori üyelerin yetkilerini neden kısıtladığının hesabını ver önce.![]()
Eskiden böyle değildi, neden öyle oldu acaba sonradan. Konu açma yetkisi niye alınsın? 😱Bizde elde var sıfır, yakında konu ama yerkisi de alınır elimizden...
Ben en baştan senin tek kalmanı doğru bulmamıştım; eskiler ortada olmayınca yenilerden Emre geldi direk;umarım birlikte sorunsuz yürütürsünüz.Bunda senin de katkın var, @Emre Ozansoy'ı ilk bana önermiştin aslında bende bu fikre çok sıcak baktım. Bu yüzden sana da çok teşekkür ederim. Bakalım bugün zirveyi @Tolstoyevski'nin elinden mi alacaksın yoksa @mesmeso ikinciliği senden mi alacak?![]()
20.00'de oylama bitti diye biliyorum. @kerem ne der bilmiyorum ama.Anca geldim oyları şimdi verebilir miyim @kerem @Emre Ozansoy
Benim aklımda biri var ama söylemeyeyim. Hayırlısı olsun. @Emre Ozansoy hayırlı olsun jüriliğin.Bu görevi üstelenecek en iyi üyeyi bulduğum için çok şanslıyım, uğurlu geleceğinden hiç şüphem yok. En azından gözüm arkada kalmaz.
Bugün kimi şıtlayacağız bakalım. Var mı tahmin?@Veteran @mesmeso @Emre Ozansoy @eskici @Araf @Cervantes
Oylamayı yapmayı kısa bir şey mi sanıyorsun? Vatan HainiTüm gün forumdaydın![]()
Teşekkür ederim.Benim aklımda biri var ama söylemeyeyim. Hayırlısı olsun. @Emre Ozansoy hayırlı olsun jüriliğin.
@kerem bu arada özel jürinin görevi ne @eskici
Bunun cezası o üyelerin konu açma/düzenleme yetkisini ellerinden almaktır. Şimdi cefasını biz çekiyoruz, tıpkı 17 kişi ile tek bir özel mesaj konuşmasını başlatamamam gibi. Bu gelen kısıtlamaların bütün favori üyelere uygulanması çok saçma. Kaldı ki Moderatörler gizliliği etkinleştirmemize rağmen hangi konuda ne zaman online olduğumuzu bile görebiliyorlar. Çok adaletsiz ve gizliliğe aykırı bir sistem var.Mecbur kaldık eski konularının hepsini sabote etmeye çalışan birkaç vaka yüzünden.![]()
Gelecek hafta tamamen bende olacak, ondan sonrası için tekrar konuşuruz kerem ile büyük ihtimalle.Rica ederim. 🙂 Artık sen mi sunucaksın yoksa arada @kerem de sunacak mı?
Kullanacağım demiştin, sabahtandır napıyorsun?Anca geldim oyları şimdi verebilir miyim @kerem @Emre Ozansoy
Ağustostan itibaren sen sunmak zorunda kalabilirsinGelecek hafta tamamen bende olacak, ondan sonrası için tekrar konuşuruz kerem ile büyük ihtimalle.
Sunarım da neden Ağustos? 😱Ağustostan itibaren sen sunmak zorunda kalabilirsin