Emre Ozansoy
Moderatör
Üstelik Katy Perry varken? 😱 Cidden garip bir durum.Katy Perry ve Imagine Dragons da vardı bildiğim kadarıyla.Katy Perry sürpriz yapar diyordum ama Dua Lipa ters köşe yapmıştı.
@MayısKralı @Ahmed @Veteran
Üstelik Katy Perry varken? 😱 Cidden garip bir durum.Katy Perry ve Imagine Dragons da vardı bildiğim kadarıyla.Katy Perry sürpriz yapar diyordum ama Dua Lipa ters köşe yapmıştı.
@MayısKralı @Ahmed @Veteran
Korona olan bir polis vardı zombiye döndü iyileşince
Arka sokaklar bile mesaj verdiÜstelik Katy Perry varken? 😱 Cidden garip bir durum.Katy Pery'nin sevdiğim bir şarkısı vardı, ama unuttum adını.
![]()
Favori üyelerde o özellik gitmiş sanırım. Başkaları da yapamıyor.Yeri gelmişken bu başlıkları düzenleyemiyor oluşum çok can sıkıyor. Eskiden böyle değildi, bi' el at şuraya.@bazinga
Ali komiser korona olayı uzun sürdüNe mesajı verdi @pompy?
Arka sokaklarda oldu @Emre Ozansoy @cehennet
Konu Editörü olmanın avantajlarından biri mi bu?Favori üyelerde o özellik gitmiş sanırım. Başkaları da yapamıyor.Bende yok öyle bir şey Allah'tan.
![]()
Galiba.Konu Editörü olmanın avantajlarından biri mi bu?![]()
Her bölüm bomba patlıyor, bence aşırı fantastik bir dizi.Arka sokaklar o kadar fantastik bir dizi değil ki
Teşekkür ederim abi. Böyle düşünmen mutlu etti.@Emre Ozansoy Abicim hayırlı olsun;Allah utandırmasın.
Şimdiden başarılar diliyorum.
@kerem çalışkan ve işine sadık birini buldun 😉
Her bölüm bomba patlıyor, bence aşırı fantastik bir dizi.![]()
Ne olacak başlık?Yeri gelmişken bu başlıkları düzenleyemiyor oluşum çok can sıkıyor. Eskiden böyle değildi, bi' el at şuraya.@bazinga
@Emre Ozansoy anlatır o bölümüForumda yazdigo denklem problemi dizisinden bahsediyor galiba. Biraz baktım aşırı fantastik![]()
Bunda senin de katkın var, @Emre Ozansoy'ı ilk bana önermiştin aslında bende bu fikre çok sıcak baktım. Bu yüzden sana da çok teşekkür ederim. Bakalım bugün zirveyi @Tolstoyevski'nin elinden mi alacaksın yoksa @mesmeso ikinciliği senden mi alacak?@Emre Ozansoy Abicim hayırlı olsun;Allah utandırmasın.
Şimdiden başarılar diliyorum.
@kerem çalışkan ve işine sadık birini buldun 😉