Ben olanı söylüyorum şaşılacak bir durum yok zaten![]()
Ben olanı söylüyorum şaşılacak bir durum yok zaten![]()
Fena değil dedim, beğensem beğendim derdimBeğenmiş![]()
Benim standartlarım derken laf mı attın sen banaFena değil dedim, beğensem beğendim derdimSenin standartlarına göre iyi sayılabilir ancak
![]()
Birazcık öyle olduBenim standartlarım derken laf mı attın sen bana![]()
Buraya gelmeyeli sizin diliniz çok uzamış kurt kocayınca köpeklerin maskarası misaliBirazcık öyle oldu![]()
Seni bu aralar çok aktif gördüm zaten. Hemen çalışmalara başlamışsın MS içinBuraya gelmeyeli sizin diliniz çok uzamış kurt kocayınca köpeklerin maskarası misali![]()
Zaten MS için geldim sizin Gül yüzünüzü özlemedim yaSeni bu aralar çok aktif gördüm zaten. Hemen çalışmalara başlamışsın MS için![]()
Aaa Twitter’da MS yok mu yoksaZaten MS için geldim sizin Gül yüzünüzü özlemedim ya![]()
Biliyordum takip ettiğiniAaa Twitter’da MS yok mu yoksa![]()
Yerli dizi yorumlarıyla ilgilenmiyorumBiliyordum takip ettiğini![]()
Özünü kaybettiğini unutmuştumYerli dizi yorumlarıyla ilgilenmiyorum![]()
@ozmoturk seni forumdan gittin sanmıştım demek hala burdasin bir daha oy kullanma![]()
Daha yeni kendime gelebilip foruma girebildim, elbette ilk hafta yollama ihtimalim düşüktü...Sen bana fısılda sonuçları..Jüri üyesi![]()
![]()
![]()
------
Bİzim Oflu geziyor..Oy yolladıysa helal valla![]()
Adamım benim bu hafta güzel puanlarını bekliyorum 😁😁😁Daha yeni kendime gelebilip foruma girebildim, elbette ilk hafta yollama ihtimalim düşüktü...![]()
Fırsat olursa oy kullanacağım ama güzel puan olup olmayacağını tüm şarkıları dinlemeden belirleyemem...Adamım benim bu hafta güzel puanlarını bekliyorum 😁😁😁
Benim adım yeterFırsat olursa oy kullanacağım ama güzel puan olup olmayacağını tüm şarkıları dinlemeden belirleyemem...![]()
Konu sanat olunca kimsenin adı yetmez benim nezlimde...Benim adım yeter![]()
![]()
![]()
Ulem az relasit değilde hayalist ol...evet abi dee..pohpohla.. zaten sıcaktan evrim geçiriyorumKonu sanat olunca kimsenin adı yetmez benim nezlimde...![]()
Haklısın gaz vermem gerekebilirdi ama maalesef o işleri SANAT olunca hiç beceremiyorum...Ulem az relasit değilde hayalist ol...evet abi dee..pohpohla.. zaten sıcaktan evrim geçiriyorum![]()
Daha yeni kendime gelebilip foruma girebildim, elbette ilk hafta yollama ihtimalim düşüktü...![]()
Adamım benim bu hafta güzel puanlarını bekliyorum 😁😁😁
Fırsat olursa oy kullanacağım ama güzel puan olup olmayacağını tüm şarkıları dinlemeden belirleyemem...![]()
Benim adım yeter![]()
![]()
![]()
Konu sanat olunca kimsenin adı yetmez benim nezlimde...![]()
Ulem az relasit değilde hayalist ol...evet abi dee..pohpohla.. zaten sıcaktan evrim geçiriyorum![]()
Abi, bırak şununla uğramayı değmez...Haklısın gaz vermem gerekebilirdi ama maalesef o işleri SANAT olunca hiç beceremiyorum...![]()